Aeroportul Changi lanseaza Free Tour

1 minute, 34 seconds Read

Aeroportul ChangiConducerea Aeroportului Changi (http://www.changiairport.com/) din Singapore a demarat un nou program turistic, menit sa creasca fluxul de pasageri. Free Tour a fost realizat in parteneriat direct cu Singapore Airlines si pregateste un program turistic complex pentru pasagerii care vor ateriza pe Aeroportul Changi. Reprezentantii companiei aeriene asiatice au precizat ca Free Singapore Tour a fost introdus pentru prima data in 1987, ca parte a eforturilor conducerii Changi de a deservi cerintele pasagerilor la cele mai inalte standarde de calitate. Free Tour cuprinde un program de vizitare a celor mai importante obiective turistice din Singapore. Pana in prezent, peste un milion de pasageri din Australia, China, India, Statele Unite si Marea Britanie au participat de serviciile turistice gratuite oferite de Changi si Singapore Airlines.

Free Singapore Tour are patru zile si include vizite catre Coloniat District, Merlion Park si centrele traditionale asiatice precum: ChinaTown si Little India. Conducerea Changi are in plan inaugurarea a inca doua itinerarii, pentru a imbogati oferta turistica pentru toti pasagerii Singapore Airlines. Peh Ke-Wei, vice-presedintele Changi, a declarat ca noile itinerarii vor fi realizate in colaborare cu pasagerii Singapore Airlines, pentru a afla ce alte obiective turistice doresc acestia sa viziteze.

Reprezentantii operatorului asiatic considera ca programul de vizita gratuit va atrage vanzari importante de bilete de avion din partea pasagerilor internationali. Ke-Wei este increzator in noile itinerarii, mai ales ca pana in prezent a primit feedback-uri pozitive din partea clientilor si considera ca progamele de acest fel vor duce la dezvoltarea turismului in Singapore.

Changi International este principalul aeroport din Singapore si este localizat la 17 kilometri de centrul comercial al orasului. Changi este aeroportul cu cel mai mare flux de pasageri, motiv pentru care a primit o distinctie la festivitatea premiilor World Travel de anul trecut. In anul 2011, pe aeroportul Changi au sosit aproximativ 50 de milioane de pasageri, cu peste 1 milion de tone de bagaje.

Vezi si:  Inca o vara plina de turistii in statiunea estivala Costinesti!

Sursa: http://efirstminute.ro/

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.