Fa cunostinta cu unul dintre cele mai bune telefoane dual sim: Samsung Galaxy Ace

1 minute, 50 seconds Read

Samsung este producatorul cu cele mai multe exemplare de telefoane mobile vandute in ultimul an, cifrele coreenilor aratandu-ne vanzari generale de peste 100 de miliarde de dolari in anul 2012. Este cunoscuta prezente celor de la Samsung in randul celor mai mari producatori de telefoane mobile, in special smartphone-uri, modele precum Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3 sau Nexus fiind unele dintre cele mai bine vandute exemplare de-a lungul ultimelor luni. Aceasta evolutie a dus la implicarea inginerilor de la Samsung in randul unui segment care parea parasit in urma cu ceva timp, cel al telefoanelor dual sim.

Pana acum cativa ani, singurele modele de telefoane dual sim prezente pe piata din Romania erau telefoanele clasice, cu caracteristici destul de limitate, telefoane care se limitau la functia de dual sim si lasau deoparte tot ceea ce inseamna performanta sau design. Samsung, in urma unei profunde accentuari a investitiilor in randul telefoanelor inteligente, a reusit sa implementeze functia dual sim pe cateva dintre modelele de smartphone-uri care se bucura de vanzari record pe piata asiatica si chiar pe cea europeana.

Unul dintre aceste modele este Samsung S6802 Galaxy Ace, un telefon dual sim Android care dispune de un design placut, finisajele exterioare fiind de o inalta calitate, dar si de componente cat se poate de importante, intreg ansamblul conferindu-i plusuri consistente la capitolul performante.

Samsung S6802 Galaxy Ace se bucura de un sistem de operare Android versiunea 2.3, cel mai popular sistem de operare prezent pe terminalele mobile. De asemenea, la capitolul tehnic se evidentiaza prin prezenta unui spatiu de stocare intern de 3 GB dar si a memoriei RAM DE 512 MB. Producatorul ne ofera un detaliu important privind spatiul de stocare, prezenta portului microSD facand ca acesta sa fie marit pana la un maxim de 32 de GB.

Vezi si:  Mai multă performanță la birou, cu noua generație de imprimante multifuncționale

Daca sunteti pasionati de multimedia, trebuie sa stiti ca Samsung S6802 Galaxy Ace este un telefon dual sim echipat cu o camera foto de 5 MP, un sistem audio home made de inalta calitate dar si diferite aplicatii grafice menite sa va scoata din tipar. Totul se poate vizualiza in cele mai bune conditii, display-ul de 3.5 inci Multi Touch fiind piesa de rezistenta a unuia dintre cele mai bune telefoane dual sim cu sistem de operare Android.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.