IKEA vinde incarcatoare rapide ultra-abordabile pentru smartphone-uri, deoarece brandurile nu le mai dau cadou

author
1 minute, 49 seconds Read

IKEA lanseaza o gama de incarcatoare rapide USB-C accesibile. Astfel ofera o noua optiune pentru utilizatorii de iPhone 15 si de dispozitive Android. Cu toate acestea, cel mai accesibil model ramane deocamdata exclusiv pentru piata americana.

Pe o piata in care producatorii de smartphone-uri opteaza din ce in ce mai mult pentru a nu include incarcatoarele in cutia cu dispozitivele lor, IKEA se pozitioneaza ca un salvator cu gama sa de incarcatoare rapide si la preturi reduse. Firma suedeza, cunoscuta pentru solutiile sale simple si eficiente, ofera acum doua optiuni de incarcatoare USB-C. Sjöss 1-port 30W si Sjöss 45W 2-port, cu scopul de a face incarcarea rapida accesibila tuturor.

Incarcarea rapida a devenit un criteriu esential pentru utilizatorii de smartphone-uri. Asta deoarece ne ajuta sa economisim timp pretios. Cu toate acestea, aceasta tehnologie, daca nu este utilizata corect, poate afecta durata de viata a bateriei dispozitivului. Gesturi simple, cum ar fi evitarea lasarii telefonului in priza peste noapte, utilizarea unui incarcator mai putin puternic pentru incarcari prelungite sau preferarea incarcatoarelor certificate de producator, pot contribui la mentinerea sanatatii bateriei.

Ikea lanseaza o gama de incarcatoare rapide si ieftine

In timp ce piata incarcatoarelor pentru smartphone-uri este dominata de marci renumite pentru calitatea lor, dar care ofera adesea produse costisitoare,  IKEA a ales sa zguduie ordinea stabilita. Noile incarcatoare Sjöss ale producatorului de mobila sunt disponibile in versiuni cu un singur port de 30 W si cu doua porturi de 45 W. Acestea ofera performante de incarcare rapida la preturi imbatabile. Primul model, Sjöss 1-port 30W, are un pret foarte atractiv de 7,99 dolari. Dar, este disponibil in prezent doar in SUA.

Vezi si:  3 tipuri de ceasuri cu camera si cand sa le folosesti?

Pentru noi, cei din Europa, modelul Sjöss 45W cu 2 porturi este o alternativa disponibila, care iti permite sa incarci doua dispozitive simultan.  cPuterea de de iesire este de 22W per port. Sau de 45W atunci cand este folosit doar un singur port. Cu un pret de vanzare de 12,99 euro, acest incarcator nu incarca doar smartphone-uri precum Galaxy S24 sau iPhone 15 Pro Max la viteze impresionante.  Este capabil sa alimenteze si tablete si unele laptopuri.  In plus, designul include autocolante colorate pentru o personalizare usoara, adaugand o nota tipic IKEA acestor accesorii practice.

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.