Vrei o masina de lux? Inchiriaz-o!

author
1 minute, 51 seconds Read

Tot mai multe firme de inchirieri auto au inceput sa investeasca considerabil in gama masinilor de lux, aceastea ocupand un procent tot mai mare din totalul masinilor aflate in ofertele lor. De ce? E destul de simplu avand in vedere ca aproape 60 % din turistii care ne vizitează tara vin in scop de afaceri, sau fie pentru participarea la congrese, cursuri sau diverse targuri. Prin urmare, prezenta numerosilor oameni de afaceri pe teritoriul Romaniei a dus şi la cresterea cererii de masini, in special a celor de lux.
De precizat ca, astfel de masini au o valoare de piata cuprinsa intre 25.000 – 120.000 €, foarte putine fiind firmele ce aleg sa-si imbogateasca parcul auto cu masini de o valoare mai mare.

Firmele de inchirieri auto ofera posibilitatea, celor cu adevarat ocupati, pe care timpul ii preseaza, sa opteze la serviciile unui sofer profesionist. Pretul unui astfel de serviciu ajunge undeva la 50 €/zi, asa cum ne informeaza cei de la rpdrentacar.ro.
Tot prin intermediul siteului gasim oferte la doua dintre cele mai  frecvent utilizate modele de masini. Primul model fiind VW Passat CC din 2008 iar cel de-al doilea model fiind un BMW Seria 5 din 2010, masini ce ofera clientilor un maxim de confort si siguranta. Pretul final al pachetului unor astfel de servicii de inchirieri masini de lux este de 79 €/zi si ajunge pana la 449 €/saptamana, pachetul continand TVA-ul, taxa de drumuri (vigneta) si serviciul de asistenta rutiera.

Tot ce trebuie sa faca cei ce vor sa inchirieze o astfel de masina, este sa intre pe site si sa completeze un formular initial ce va accesa un motor de cautare in baza de date a firmei furnizand astfel informatii cu privire la disponibilitatea autoturismului in acel moment. Daca autoturismul dorit este disponibil urmeaza completarea unui alt formular ceea ce reprezinta rezervarea in sine. Acest formular online va trebui completat cu datele personale ale clientului, plus selectarea optiunilor suplimentare si a asigurarilor facultative (taxe ce nu sunt incluse in pretul estimat initial) pe care clientul le doreste.
Plata se poate face in doua modalitati, fie se face o plata integrala online prin card, fie o plata doar a unei zile de inchiriere, aceasta reprezentand si confirmarea rezervarii, de asemenea tot online prin card (Visa/Maestro/Mastercard).

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.