c1211x1388-0-0-s900x1031-1652252889

Mai multă performanță la birou, cu noua generație de imprimante multifuncționale

3 minutes, 1 second Read

Ușor de instalat, ușor de utilizat, imprimantele multifuncționale din noile game oferite de marii producători din domeniu sunt concepute pentru orice nevoi de imprimare. Din start, trebuie făcută o diferență între dispozitivele destinate folosirii de acasă și celor profesionale, pentru nevoi complexe de tip office.

O multifunctionala laser color de generație nouă este cel mai probabil alegerea ideală pentru spațiile de birou, acolo unde nevoile de imprimare, copiere și scanare sunt în mod obișnuit destul de ridicate. Alegerea unei anumite imprimante multifuncționale depinde însă concret de fiecare situație în parte. Fiecare companie poate avea specificul său în zona de office, iar pentru fiecare situație există cu siguranță cel puțin un model potrivit de multifuncțională.

Productivitatea, elementul cheie

La fel cum alegi computere sau smartphone-uri în funcție de nevoile concrete și de partea de preferințe (spațiu de stocare, caracteristici camera foto – video, baterie, procesor, tehnologii, design), tot așa se procedează de fapt și în achiziționarea imprimantelor. Pe segmentul B2B însă, cel mai probabil vei avea nevoie de consultanță specializată, pentru că vorbim despre modele de capacitate mare, adaptate nevoilor complexe din mediul de afaceri.

Este dificil să compari toate caracteristicile specifice, mai ales dacă nu ai experiența necesară. Firmele specializate în domeniu, axate tocmai pe nișa B2B, îți pun la dispoziție oricând un consultant care te va îndruma către cea mai inspirată opțiune de imprimanta multifunctionala pentru birou. Cu siguranță îți dorești o productivitate cât mai mare la birou, iar imprimanta nu trebuie să încetinească niciodată viteza optimă a proceselor de afaceri.

Vezi si:  5 elemente care au ajutat la evolutia microfoanelor spion

Printre caracteristicile importante ale unei imprimante în general, menționăm viteza de imprimare și de copiere de documente, calitatea scanării și desigur eficiența în ceea ce privește utilizarea tonerului. Imprimarea poate ajunge la un cost foarte mic, fără compromis, utilizând chiar consumabile originale, recomandate de producătorul respectivei imprimante aflate în uz. Astfel, nu doar că se atinge un cost avantajos, dar aparatul în sine este protejat în timp, pentru o durabilitate cât mai mare și o funcționare optimă pe tot parcursul perioadei de folosință.

Retailerii de specialitate expun și pe internet caracteristicile imprimantelor și multifuncționalelor laser monocrom și color, dar ideal este să se apeleze la consultanța gratuită, căci sfaturile unui specialist cu experiență în domeniu sunt mereu pertinente. Se va ține mereu cont de specificul activității, dar și de încadrarea într-un anumit buget. Se va asigura ulterior service în garanție și post-garanție, la cel mai înalt nivel de calitate, cu viteza de acțiune absolut necesară și firească în mediul de business.

Unele companii din domeniu propun și închirierea de echipamente, pentru cei care, din diverse motive, optează pentru un astfel plan. Cu titlul de exemplu, un pachet închiriere imprimantă multifuncțională nouă A3 monocrom cu 6000 de pagini incluse poate începe de la doar 75 euro plus TVA cost de închiriere.

ecopy și colaborarea cu producătorul de multifuncționale Konica Minolta

Dealer pentru echipamentele de birou Konica Minolta, firma NS Copiers, care deține brandul specializat ecopy.ro, a obținut succesiv certificările Reseller, Dealer, Certified Premium Partner al Konica Minolta Romania.

Compania a ajuns ulterior chiar la cel mai înalt statut în relația cu Konica Minolta, respectiv cel de Elite Partner. Certificările vizează toată gama de produse și servicii, inclusiv echipamente și servicii Production Printing, soluții software de gestionare a fluxului de documente și soluții de Optimizare a Serviciilor de Printare.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.