Cadouri pentru femei: cum sa gasesti cadoul perfect?

2 minutes, 9 seconds Read

Cadourile pot fi la fel de placute pentru persoana care le primeste cat se pentru cea care le face. Sentimentul pe care il avem cand facem un cadou care nu este pe gustul destinatarului este unul dintre cele mai neplacute si unul pe care nimeni nu vrea sa il simta.

Sa faci cadouri pentru femei este, in general, mai greu decat sa faci cadouri pentru barbati, avand in vedere faptul ca femeile sunt ceva mai pretentioase, dar nu este imposibil.  Urmeaza pasii de mai jos si vei fi cu siguranta pe drumul cel bun.

Tine cont de relatia pe care o ai cu femeia respectiva

Vrei sa faci un cadou iubitei, mamei sau unei colege de munca? Cadoul pe care il cumperi trebuie intotdeauna sa fie corespunzator relatiei dintre voi. O cana poate fi darul perfect pentru o colega de munca, dar este posibil ca iubitei tale sa i se para un cadou prea impersonal. Deasemenea, sa-i cumperi mamei tale lenjerie intima va fi, in mod cert, un gest deplasat.

Ia in considerare bugetul

Cand cumperi un cadou trebuie sa tii cont, in mod evident, de bugetul pe care ti-l poti permite. Poti cumpara cadouri de cateva zeci de lei care sa aiba acelasi impact, daca nu chiar unul mai puternic, decat cele de sute sau mii de lei. Multe femei apreciaza mai mult intentia decat pretul cadoului, deci nu este necesar sa cheltuiesti mai mult decat iti poti permite.

Tine cont de ceea ce ii place

Pentru a face un cadou potrivit, oricine ar fi destinatarul, trebuie, inainte, sa ajungi sa cunosti persoana respectiva. Cand vrei sa faci cadouri pentru femei, una dintre conditiile obligatorii pentru a asigura succesul cadoului tau, este sa sa tii cont de hobby-urile, interesele si preferintele acestora. O poseta eleganta pentru o femeie careia ii place sa fie in pas cu moda, sau un set de lumanari parfumate pentru o femeie romantica isi vor atinge intotdeauna scopul.

Vezi si:  Idei de cadouri pentru ziua de nastere a sotiei

Ascult-o

Informatiile pe care le afli prin simplul fapt ca esti atent pot fi nepretuite. Replici normale, cum ar fi „Ce rochita frumoasa!” in timp ce se uita la televizor sau „Ce bine miroase parfumul tipei!” la o petrecere, pot face diferenta intre un cadou mediocru si unul care o va lasa fara cuvinte.

Sa gasesti idei bune de cadouri pentru femei poate fi un lucru foarte dificil, dar daca urmezi sfaturile de mai sus si esti putin mai atent, te vei asigura ca, de acum inainte, toate cadourile pe care le faci vor fi apreciate si nicio femeie nu va mai stramba din nas la cadourile tale.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.