Topul celor mai oferite cadouri business, cu care mergi la sigur!

2 minutes, 6 seconds Read

cadou personalizatDaca lucrezi intr-o firma mai mare sau intr-o corporatie, te lovesti deseori de necesitatea de a oferi cadouri. Fie ca este ziua unui coleg, fie ca tocmai ai incheiat un contract nou, fie ca este o sarbatoare nationala, oricare dintre zilele de acest fel trebuie sa fie insotite de un cadou. Evident, decizia de a achizitiona cadoul poate sa vina destul de greu, mai ales daca nu cunosti foarte bine persoana careia urmeaza sa i-l oferi. DIn fericire, exista acele cadouri universale, pe care nu ai cum sa dai gres, indiferent de ziua, locul sau ocazia cu care le oferi.

Iata, asadar, un top al celor mai oferite cadouri business, care vor incanta, fara doar si poate, persoana care le primeste:

  • O cana personalizata. Fiecare om bea cafea sau ceai si fiecare isi ingroapa oboseala de dimineata intr-o cana. O cana personalizata poate sa fie subiectul unui cadou excelent. Optiunile sunt foarte multe, asadar, ai nevoie doar de imaginatie. Poti achizitiona cele mai interesante cani de aici :http://www.photofancy.ro/produse/cani-personalizate.html
  • Un calendar personalizat. Ideea de a personaliza obiecte este veche si a reusit intotdeauna sa incante. Un calendar personalizat este, intr-adevar, un cadou efemer, care intr-un an nu va mai putea fi folosit, insa este un cadou ce poate fi pastrat intreaga viata si poate aminti de momentul in care a fost oferit. Exista o oferta de calendare personalizate foarte vasta, in asa fel incat sa ai de unde alege si sa te bucuri din plin de cadoul pe care il oferi.
  • Un set de pix si stilou. Chiar daca majoritatea afaceristilori din ziua de astazi se folosesc de computer pentru a scrie si pentru a emite documente, un pix si un stilou pot fi atat utile, cat si elegante. Cu siguranta persoana careia ii oferi cadoul trebuie sa semneze la un moment dat un document sau trebuie sa scrie ceva de mana, iar un instrument elegant de scris poate sa ii rezolve o multime de probleme.
  • Un cos de cadou. Cosurile de cadou sunt extrem de populare, mai ales daca ne raportam la ultimii ani. Este si normal, in conditiile in care pot fi personalizate cu usurinta, pot contine foarte multe elemente si pot fi achizitionate la preturi foarte mici. Daca toate celelalte optiuni ti se par neinspirate, alege un cos de cadou, care iti poate transforma cadoul intr-unul impresionant. Acesta poate sa contina si cana personalizata si calendarul personalizat, precum si numeroase alte elemente, cum ar fi o bautura fina sau o ciocolata delicioasa.
Vezi si:  Ce tipuri de afacer mai putem dezvolta?

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.