Ce flori trebuie sa cumperi pentru Sfantul Valentin?

author
1 minute, 30 seconds Read

Ziua de 14 februarie reprezinta pentru unii indragostiti ocazia perfecta de a celebra iubirea si multe persoane aleg sa ofere flori cu aceasta ocazie. Trandafirii raman bineinteles favoriti, dar limbajul florilor este cel care iti permite sa cumperi cele mai inspirate sau cele mai frumoase buchete de flori. O modalitate unica deci de exprima cele mai frumoase sentimente.

Daruirea de flori de Ziua Indragostitilor dateaza dintr-o legenda din secolul al III-lea, cea a Sfantului Valentin, un preot care casatorea in secret cuplurile. Trandafirul, preferatul Afroditei, zeita iubirii, a devenit emblema sarbatorii. Astazi, Ziua Indragostitilor este ocazia perfecta de a va exprima prin limbajul florilor. Si tu poti urma aceasta traditie, optand pentru buchete personalizate, amestecand diferite culori si soiuri pentru a crea mesaje florale unice si de neuitat.

Trandafirii, simbolul etern al iubirii. Trandafirii sunt cea mai buna alegere pentru Sfantul Valentin, deoarece sunt un simbol al iubirii. Poti miza deci pe:

-trandafirii rosii care exprima pasiunea erotica.

– trandafirii roz care imbina de minune tandretea si seductia intr-o pasiune ardenta.

– trandafirii albi care sunt un simbol al puritatii si al inoncentei.

Crinul, intre regalitate si fidelitate. Un simbol al regalitatii, crinul exprima si el puritatea si grandoarea sentimentelor. Se poate alege pentru a dovedi fidelitatea si angajamentul pentru partenera.

Orhideea, o invitatie la senzualitate moderna. Orhideea este o floare care incarneaza modernitatea. Dar si o invitatie la placere si senzualitate. Opteaza pentru aceasta floare exotica pentru un mesaj plin de mister si eleganta.

Bujorul, un mesager al fidelitatii. Apreciat mai ales la nunti, bujorul este un simbol al angajamentului si al unei iubiri durabile. Se poate oferi pentru a marturisi fidelitatea pentru o relatie eterna.

Vezi si:  3 motive pentru care sa ai marca inregistrata

Laleaua, un simbol al dorintei. Laleaua este cel mai frumos simbol al dorintei. Laleaua rosie, la fel ca un trandafir rosu exprima o dorinta ardenta.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.