Cadoul potrivit

1 minute, 21 seconds Read

Cred ca toti avem probleme cand vine vorba de achizitionarea cadourilor pentru diferite persoane. Nu stim daca respectivei persoane ii va face placere sa poarte ceasul, tricoul, talismanul pe care tocmai i l-am cumparat. Nu stim daca il va schimba cu alceva din magazinul respectiv sau nu stim daca cadoul nostru se va scoate la vanzare pe diferite site-uri. Totusi, exista o solutie de a cumpara cadoul potrivit.

Daca persoana respectiva are simtul umorului, putem achizitiona ceva amuzant, eventual si o felicitare in care pe langa urarile de bine sa ii scriem si niste bancuri sau putem merge pe un cadou „mai traznit”, un tricou cu un mesaj caracteristic. De asemenea, o persoana cu simtul umorului mereu va accepta diferite „piese” vestimentare cu tenta ilarianta. Spre exemplu o cravata cu un mesaj specific, o cravata cu „ratuste”, „ursuleti” sau alte lucruri in genul.

In cazul in care persoana respectiva este mai serioasa, nu are simtul umorului, o persoana interiorizata putem spune, ar trebui sa mergem pe niste cadouri clasice (pentru a nu da gresi). O camasa decenta, „uni” (o singura culoare) sau in doua culori, poate fi o alegere buna. Un ceas calitativ este o alegere mult mai apreciata decat un tricou. De asemenea un cadou mai serios consta si intr-un parfum. Lista este mare, in general se merge pe lucrurile clasice si la obiect. Fara cadouri distractive deoarece o persoana sobra apreciaza simplitatea, seriosul si utilul.

In concluzie, cadoul perfect este destul de greu de ales. In schimb ne putem apropia de un cadou frumos, un cadou util pentru respectiva persoana si pentru personalitatea acesteia.  Trebuie doar sa ne gandim putin.

Vezi si:  Mentine curatenia cu produse de curatat BIO

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.