Inele de logodna cluster – Stilul stralucitor al mai multor diamante

1 minute, 54 seconds Read

Vrei ca viitoarea ta logodnica sa se bucure de un inel cu o stralucire mult mai mare decat inelele obisnuite cu o singura piatra pretioasa? Atunci ar trebui sa te interesezi de inele de logodna cluster. In loc sa-i oferi iubitei doar o piatra mare, mai bine fa-i cadou un inel cu mai multe diamante mici, frumos fatetate si incrustate astfel incat sa straluceasca si sa radieze mai mult si mai puternic. In plus, acest tip de inele de logodna este ideal pentru viitoarea mireasa in marea zi in care aceasta isi va uni destinul cu alesul inimii sale, asortandu-se perfect cu verigheta ce va aparea pe inelarul ei.

Un al mare benficiu pe care il au inelele de logodna cluster este pretul lor, acestea fiind, de obicei, mai putin costisitoare decat o multime de solutii alternative. Inelele de logodna cluster sunt, de asemenea, cunoscute sub denumirea de inele de cocktail sau inele pentru rochie.

Exista o serie de modele de inele de logodna cu diamante, cele mai des intalnite fiind inelul de logodna cu un singur diamant, inelul de logodna in care exista trei bijuterii aranjate impreuna si inelul de logodna cu o multitudine de diamante mici (inelele de logodna cluster). Ultima optiune este mult mai avantajoasa ca pret, deoarece mai multe diamante mici care au aceeasi greutate in karate precum un diamant mare sunt mai putin costisitoare. Aceasta este o regula generala in lumea diamantelor.

Inelele de logodna cluster, cu siguranta, nu sunt o inventie noua pe piata. Ele pot arata chiar putin de moda veche, mai ales atunci cand vine vorba de design, insa daca logodnicei tale ii place sa poarte costume traditionale sau clasice, aceasta ar fi atunci cea mai buna alegere in materie de inele de logodna. Mai mult decat atat, designerii moderni sunt constienti de aceasta problema si inventeaza mereu inele de logodna cluster cu un model tot mai avansat si mai atragator.

Vezi si:  De ce sa iti infiintezi firma

In zilele noastre, avem, de asemenea, posibilitatea de a achizitiona inele de logodna cluster cu altfel de tipuri de pietre pretioase. Cu toate acestea, sensul spiritual al diamantului face ca aceste inele cu mai multe diamante grupate sa fie vesnice si foarte populare, fiind, astfel, prima alegere a celor mai multi oameni atunci cand vine vorba de bijuterii pentru aniversarea logodnei.

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.