Cum poti cumpara o casa, in urma unei executari silite in Sibiu

author
1 minute, 44 seconds Read

Doresti sa achizitionezi un apartament sau o garsoniera in orasul Sibiu? Ei bine, o varianta de luat in seama este sa achiztionezi locuinta in urma unei executari silite in Sibiu. Asta pentru ca pretul va fi unul foarte bun.

Apartament in urma executarii silite in Sibiu, la un pret excelent

O astfel de locuinta, pe care sa o cumperi in urma unei proceduri de executari silite in Sibiu poate sa fie cumparata chiar si la jumatate de pret fata de cat valoreaza.

Ideea de a cumpara un apartament in urma unei executari silite in Sibiu este una de luat in considerare, mai ales de catre persoanele care nu se grabesc sa cumpere locuinta, pentru ca poate sa dureze ceva vreme pana cand sa gaseasca locuinta potrivita.

Anunturile de vanzare sunt postate, de obicei,  pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala. Anunturi mai pot fi, de asemenea, gasite,  pe site-urile bancilor, care scot locuintele la vanzare, prin aceatsa procedura de executari silite in Sibiu. Asta se intampla pentru ca institutiile bancare vor sa isi recupereze banii, dupa ce proprietarii nu au mai putut sa isi plateasca ratele si a trebuit sa se recurga la modalitatea executarii silite.

Casele cumparate in urma unei executari silite in Sibiu pot fi situate si in blocuri noi, dar si in immobile mai vechi. De asemenea, poti avea norocul de a gasi chiar si o vila pe care sa o achizitionezi in urma unei astfel de proceduri. Totul depinde de banii pe care ii ai ca sa ii investesti intr-o viitoare casa.

Care este procedura de executari silite in Sibiu

Vezi si:  Licitatii apartamente Arges, cateva informatii

Potrivit codului de procedura civila, o executarea silita in Sibiu, ca si in alt oras din tara,  se poate face doar daca o creanta este certa. Totodata, trebuie sa se faca  in urma unei hotarari data de o instant. Cel care pune in aplicare hotararea judecatoreasca este executorul judecatoresc.

Executarile silite in Sibiu nu pot fi puse in aplicare fara existenta unei somatii. Somatia o primeste persoana care urmeaza sa fie supusa procedurii de  executare silita in Sibiu sau in orcare alt oras.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.