Apartamente noi de vanzare in Busteni: preturi si zone disponibile

author
1 minute, 21 seconds Read

Cauti oferte de apartamente noi de vanzare in Busteni? Piata imobiliara din micutul oras de munte din nordul judetului Prahova ramane activa si atractiva pentru cumparatori, de aceea dezvoltatorii imobiliari continua sa construiasca blocuri de locuit la poalele muntilor Bucegi.

In Busteni, apartamentele noi sunt cautate atat de persoanele dornice sa isi asigure o locuinta de vacanta in statiunea montana modernizata si cu numeroase obiective turistice incantatoare (Babele, Sfinxul, Pestera Ialomitei, Crucea Caraiman etc.), cat si de tinerii care aleg sa se stabileasca in oras. Iata cateva oferte interesante de apartamente noi de vanzare in Busteni!

Preturi apartamente noi in Busteni

O garsoniera la mansarda unui bloc cu 3 etaje, constructie din caramida cu finisaje de calitate situata in zona linistita, de 58 de metri patrati suprafata construita, costa 35.000 de euro. Utilitatile includ centrala termica proprie, gresie si faianta, loc de parcare, apa, gaz, curent electric, canalizare, cablu TV si internet.

Un apartament nou de vanzare cu 3 camere in acelasi bloc, situat la parter, cu suprafata construita de 115 metri patrati, costa 85.000 de euro. Acelasi apartament, la etajul 1 al imobilului, costa 95.000 de euro.

In ansamblul de apartamente noi de vanzare in zona Piatra Arsa, preturile pornesc de la 50.000 de euro pentru un apartament de doua camere. Suprafata minima/apartament este de 46 metri patrati, iar cea maxima de 97 metri patrati. Complexul este format din 4 vile cu apartamente de vacanta, fiecare dintre acestea cu cate 7 apartamente decomandate.

In cartierul Zamora, gasesti apartamente cu 2 camere, suprafata de 47 metri patrati, finalizate si complet finisate, cu toate utilitatile, la pretul de 40.000 de euro. Un apartament cu 3 camere in aceeasi zona, la etajul 3 si cu vedere spre masivul Bucegi, costa 79.000 de euro.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.