Licitatii apartamente Arges, cateva informatii

author
1 minute, 35 seconds Read

Daca vrei sa participi la o licitatie de apartamente Arges, iti spunem cateva reguli de participare, astfel incat sa ai aceste informatii la vedere.

Ce trebuie sa stii

In primul rand, trebuie sa ai 10% din pretul de pornire cu care va fi scos la licitatie apartamentul in Arges, ca sa fie data ca avans.  De asemenea, trebuie sa respect i conditiile trecute in caietul de sarcini, pentru a putea participa la o licitatie de apartamente in Arges.

O casa cumparata in urma unei licitatii de apartamente in Arges va fi mai ieftina decat una luata in urma unei altfel de proceduri. Ca de exemplu, daca vei cumapra un apartament printr-o agentie imobiliara, pretul platit pentru acesta va fi mai mare decat daca l-ai lua iurma unei licitatii de apartamente in Arges.

De regula aceste apartamente se scot la licitatie in urma unei pproceduri de executare silita, pentru ca o banca sa isi recupereze banii de la un rau platnic. De regula, sunt persoane care au luat casa in urma unor credite imobiliare.

          Informatii despre licitatii

Comisia de licitatie este compusa din cel putin cinci membri, si anume: presedintele comisiei, care este, de regula, un specialist al persoanei juridice achizitoare, un reprezentant desemnat de Ministerul de Finanţe, un reprezentant al  Oficiului Central de Stat pentru Probleme Speciale, in cazul achiziţiilor publice de bunuri pentru stocul de mobilizare de la agentii economici, dar si de un reprezentant al Ministerului Lucrarilor Publice si Amenajarii Teritoriului, in cazul achizitiilor publice de bunuri imobile, spune legea.

Potrivit legii, la licitatie trebuie sa fie prezent si reprezentantul ministerului de resort sau, dupa caz, al administratiei publice locale, in cazul licitatiilor organizate de regiile autonome pentru bunurile de natura activelor corporale finantate din bugetul de stat, de la bugetul ministerelor, bugete locale sau fonduri speciale.

Vezi si:  Fii seducator cu noile tipuri de parfumuri originale!

De asemenea, alti reprezentanti, ca membri in comisia de licitatie, vor fi specialisti cu experienta in achizitii publice.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.