De ce alegem mobila la comanda?

author
2 minutes, 9 seconds Read

Mobila la comanda chiar este la moda in momentul de fata, ea permitandu-ti sa iti personalizezi interiorul locuintei in asa fel incat sa te caracterizeze. Multe persoane aleg mobila la comanda din nenumarate motive, iar in acest articol voi incerca sa argumentez in cateva idei de ce noi alegem aceasta metoda de decorare a interiorului.

  • Unii aleg sa apeleze la firmele de mobila la comanda doar pentru a umple anumite spatii goale din incapere. Poate ai gasit intr-o revista un mobilier complet pentur living si ai decis sa cumperi acel set. Problema este insa ca iti ramane prea mult spatiu gol pe mijloc sau poate in colturi si vrei sa acoperi acel spatiu cu o alta piesa de mobilier, dar in showroom-uri sau in supermarket-uri nu gasesti piese care sa fie de aceeasi culoare sau acelasi material. Iar in aceasta situatie, daca esti din Bacau esti nevoit sa apelezi la o firma de mobila la comanda Bacau.

Cum decurge procesul de realizare al mobilierului la comanda?

mobila la comandaProiectantul firmei la care ai apelat iti va face o vizita, va asculta ideile, va face masuratorile si in doar cateva zile vei dispune de o noua piesa de mobilier de aceeasi culoare si din acelasi material cu cel pe care deja il detii.

  • Altii aleg sa isi mobileze complet dormitorul sau bucataria apeland la o firma de mobila la comanda Bacau. Daca preferi materialele de calitate si vrei un mobilier strict personalizat, atunci cu siguranta trebuie sa apelezi la o firma ce realizeaza mobilier la comanda, dupa specificatiile si gusturile clientului.Exista posibilitatea ca acest tip de mobilier sa fie putin mai scump, insa beneficiile vor compensa garantat pretul extra.
  • Poate deja ai anumite piese de mobilier din mahon, pin sau alte esente speciale de lemn si doresti sa iti mobilezi locuinta bazandu-te pe esentele de care deja dispui. Exista posibilitatea sa gasesti in magazinele speciale si mobila din aceste esente, insa poate nu iti place designul. Poate in magazin gasesti mobilier clasic din mahon, iar tu doresti ceva modern si minimalist. Agentiile de mobila la comanda Bacau care se respecta pot sa iti realizeze oriccand un mobilier bazat pe esente mai rare.
  • Calitatea mobilierului. Cu totii stim ca in supermarket-uri gasim piese frumoase si interesante de mobilier, insa majoritatea sunt realizate din materiale de slaba calitate care au o durata mica de viata. Mobilierul din supermarket-uri este facut in serie si gandit in asa natura incat producatorul sa aiba un profit cat mai mare. Pe cand daca apelam la o firma de mobila la comanda Bacau, noi avem posibilitatea sa alegem materialul dorit.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.