Sa cumpar sau sa inchiriez o autoutilitara?

Transportul de marfa a crescut in ultimii ani si odata cu aceasta crestere si cererea masinilor capabile sa transporte aceste marfuri este tot in crestere. Fiind o afacere destul de mare si de profitabila, posibilitatea de a beneficia de o astfel de masina este din ce in ce mai probabila.

Trebuie sa tineti cont de tipul de marfa pe care il transportati si bineinteles de cantitate. Avant aceste doua lucruri in minte, deja stiti daca aveti nevoie sa inchiriati o astfel de masina sau daca vreti sa o achizitionati pentru a putea cara pe termen lung. Dezavantajul in a cumpara o astfel de masina este ca platiti o suma destul de mare, fiind chiar la inceput de drum cu afacerea respectiva.

Puteti inchiria masina, testati terenul, vedeti cum merge afacerea iar apoi incercati sa luati ceva permanent, daca rezultatul este unul pozitiv. Posibilitatea de a inchiria o masina autoutilitara este destul de mare, iar costurile nu sunt chiar atat de scumpe. Aceste masini inchiriate vin fara sofer, deci tine de dvs. felul in care o folositi.

Cu cat mai lunga este perioada de inchiriere, cu atat mai mic o sa fie si pretul pe zi pentru o autoutilitara de calitate. Pretul poate pleca de la o suma, sa spunem 80 de euro, si odata cu cresterea perioadei de inchiriere, aceasta poate ajunge chiar si la jumatate, ceea ce va avantajeaza daca doriti sa luati masina pentru 30 de zile, spre exemplu.

Pentru a putea inchiria o autoutilitara, aveti nevoie de copie dupa permisul de conducere si dupa buletin si mai este importanta si destinatia si bineinteles ce marfa veti cara. Bineinteles ca este perceputa si o taxa de asigurare a masinii, in cazul in care aceasta pateste ceva. Avand toate aceste informatii la dvs. puteti pleca cu o autoutilitara de toata frumusetea din anumite parcuri auto.

Autoutilitarele de 3,5 tone sunt cel mai des intalnite in parcurile de inchirieri autoutilitare si fiind niste masini de ultima generatie, cu siguranta va pot duce la destinatie in cele mai bune conditii indiferent de vreme sau de relief.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.