Ajutorul tau in trafic – camera video auto

2 minutes, 7 seconds Read

Atunci cand vine vorba de siguranta masinii personale, un sacrificiu financiar este intotdeauna bine venit. Astfel ca, nu cu mult timp in urma, au aparut pe piata din tara noastra camerele video auto, care sunt extrem de usor de atasat masinii si in acelasi timp extrem de eficiente.

Modul de functionare al camerei video auto

Aceste camere de supraveghere se ataseaza pe parbrizul masinii, asemenea unui GPS, cu ajutorul unui suport cu ventuza, si apoi se conecteaza la bricheta. Daca la bricheta masinii se folosesc mai multe accesorii, precum incarcatorul de telefon, gsp-ul sau chiar bricheta, este indicat sa va orientati catre o tripla de brichete auto. Acesta se gaseste in comert, si costa in jurul a cativa euro. Dupa conectarea camerei de supraveghere auto la bricheta, aceasta va incepe sa inregistreze din momentul in care porniti masina si va finaliza filmarea in momentul in care opriti motorul.

Utilitatea camerei video pentru autoturism

Aceasta este in foarte multe situatii de real ajutor. Atunci cand suferiti un accident, fie el si minor, sau daca masina va este bruscata sau vandalizata de un alt conducator in trafic, ori daca doriti pur si simplu sa filmati drumul pe care va deplasati, aceasta va avea inregistrarea facuta. Ea poate fi si un martor de incredere in eventualele procese intentate, atunci cand sunteti implicat intr-un incident in trafic si nu este din vina voastra.

Vezi si:  Bmw Seria 7-piese originale si aftermarket

Modele de camere video auto

Exista mai multe modele de astfel de camere (afla mai multe). De la cele mai simple, care costa in jur de 50 de euro, pana la cele mai complexe modele, care pot ajunge usor si la cateva sute de euro. Astfel ca avem camera video Full HD, cu o rezolutie excelenta si care filmeaza totul extrem de clar.
Exista modele care dispun si de infrarosu, sau de senzori de miscare, si pot filma si atunci cand nu sunteti in masina, sau pe timp de noapte. Acest aspect face din camerele video pentru masina, un paznic de incredere indiferent ca este zi sau noapte, si puteti sa dormiti linistit. In cazul in care nu doriti sa le conectati la bricheta auto, exista si varianta unei baterii proprii, ce este atasata camerei de filmat.

Modul de filmare

Modul de filmare al camerelor video auto este in sistem bucla, si toate filmarile sunt inregistrate pe carduri de tip SD. Acestea se livreaza odata cu aparatul si au marimi de pana la 32 de GB. De asemenea, de un real ajutor este si senzorul G-shock, care arata de unde a venit impactul si cum s-a intamplat.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.