Comertul electronic in continua dezvoltare

1 minute, 34 seconds Read

Comertul electronic a cunoscut in tara noastra o puternica dezvoltare in ultima vreme.

Odata cu dezvoltarea internetului, acest tip de afacere beneficiaza de multe avantaje;  cel mai important il constituie rapiditatea cu care pot fi facute cumparaturile online. Nu mai este necesar ca o persoana sa se deplaseze in diferite puncte de vanzare pentru a putea vedea produsele dorite, mai mult, specificatiile si detaliile sunt foarte accesibile, fiind la un singur click distanta.

In tara noastra, comertul electronic cu produse electro-tehnice a ajuns in 2013 sa cunoasca cea mai infloritoare crestere. Diversitatea marcilor, a produselor precum si un pret atractiv, au dus la cresterea vanzarilor. De multe ori, nu este nevoie de un depozit fizic, pentru a putea stoca marfa, nu este nevoie de prea multi angajati. Un site de vanzari bazat pe o platforma, un administrator precum si cativa colaboratori este tot cea ce avem neovie pentru a putea deschide o astfel de afacere.

Echipa http://www.timoshop.ro este prezenta pe piata comertului electronic, asigurand si onorand cu succes toate comenzile pe care le are. Are peste 3000 de produse, stocul fiind in permanenta actualizat. Preturile sunt scazute, lucram direct cu importatori oficiali.

Toate produsele beneficiaza de certificate de garantie, avand posibilitatea, in cazul in care un client nu este satisfacut in totalitate, sa returneze produsele, in maxim 21 de zile lucratoare.Oferim si un program de fidelizare al clientilor nostri, prin puncte, astfel ca la fiecare cumparatura efectuate, beneficiaza, in functie de valoarea totala a cumparaturilor, de puncte, care pot fi transformate in bani, pentru a putea achizitiona pe siteul nostru.Plus de asta, pentru comenzile care depasesc 500 de lei, transportul este gratuit in tara, in orasele in care curierul are puncte de lucru.Beneficiem de un magazin fizic, situat in orasul Gherla, judetul Cluj si prin urmare vrem ca pe viitor sa deschidem un punct de lucru si in Cluj Napoca.

 

 

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.