Achizitia unui BMW la mana a 2-a. Sfaturi si informatii

1 minute, 45 seconds Read

sfsEste un lucru cert faptul ca BMW este un producator de exceptie, care reuseste sa scoata pe linia de productie automobile deosebite. Cum preturile pentru masinile noi produse de BMW sunt destul de mari, majoritatea romanilor opteaza pentru achizitia de BMW la mana a 2-a. Dealerii auto sau chiar vanzatorii fizici din Germania, sunt surse frecvent intalnite pentru masini utilizate.

O astfel de achizitie necesita o atentie sporita si grija foarte mare la detalii. Pana la urma, chiar daca este vorba despre o masina cu istorie, aceasta se poate strica atunci cand nu este utilizata corespunzator.

Ce trebuie sa faci in momentul in care achizitionezi un BMW la mana a 2-a?

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa faci un test la reprezentanta BMW. Reprezentantele pot fi gasite in fiecare tara si ofera informatii extrem de utile despre masina pe care o cumperi. Desi poate sa coste destul de mult, un astfel de test iti garanteaza faptul ca faci o achizitie buna.

Daca totul este in regula, verifica toate documentele autoturismului, de la carte de identitate pana la talon, ITP si RCA ( asta daca este achizitionata din Romania ). In alte tari, trebuie sa verifici documentele specifice fiecarei zone.

Nu trebuie sa neglijezi test drive-ul. Impreuna cu vanzatorul trebuie sa conduci masina cativa km, pentru a descoperi daca iti place sau nu.

Ce trebuie sa faci dupa ce ai achizitionat masina?

Un prim lucru pe care trebuie sa il faci este sa gasesti un magazin de piese auto BMW, care sa iti poata oferi asistenta de care ai nevoie si piese de buna calitate, ori de cate ori vei avea nevoie de ele. Chiar daca ai o masina excelenta, in timp vei avea nevoie de piese auto, asadar, va trebui sa cumperi cele mai bine si mai ieftine variante.

Vezi si:  Cum sa inchei o asigurare RCA la cele mai mici tarife

Pe langa magazin, gaseste un service de incredere, cat mai aproape de casa sau de locul de munca. Atunci cand alegi un service este bine sa te asiguri ca toti cei care lucreaza aici cunosc foarte bine tipul de masina pe care il ai si ca sunt cat se poate de corecti.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.