Transport intern de marfa- o solutie la indemana pentru antreprenorii romani

author
2 minutes, 4 seconds Read

Schimburile comerciale reprezinta de cele mai multe ori o componenta esentiala si o garantie a functionalitatii si “sanatatii” economiei romanesti. Marfa, ca obiect principal al relatiei vazantor-cumparator, are adesea trasee variate, ajungand, uneori, pana si in cele mai indepartate colturi ale tarii.

Necesitatile in continua crestere venite din partea antreprenorilor au permis firmelor de transport care isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei sa se focuseze nu doar pe segmentul de transport international de marfa, ci sa aloce un spatiu destul de generous laturei de transport intern de marfa.

Astfel, cu ajutorul grupajelor de marfa sau a camionelor in regim full load, casele de expeditie faciliteaza livrarea rapida si in deplina siguranta a bunurilor, in interesul beneficiarului si al clientilor sai.

Serviciile puse la dispozitie de casa de expeditii Minerva Tranzit LogisticCamioanele si camionetele colaboratorilor casei de expeditie Minerva Tranzit Logistic efectueaza curse zilnice sau saptamanale, acoperind intreaga retea de puncte de incarcare si livrare. Asadar, prin transportul intern de marfa se asigura o legatura permanenta intre Capitala si principalele orase ale tarii, care conduce, automat, la dinamizarea relatiilor comerciale interne domestice.

Solutii de transport rutiere oferite se pliaza perfect particularitatilor si necesitatilor fiecarui client in parte. Expeditia marfii se poate realiza cu ajutorul camioanelor cu diferite carosari, prelate sau dube inchise de 20 de tone, platforma sau trailere de diferite tonaje. In functie de buget si de rapiditatea cu care isi propune ca livrarea marfii sa se realizeze, clientul poate opta pentru transport cu camionete sprinter de 3.5 tone, pentru o incarcare full truck sau grupaje marfa.

Vezi si:  O promovare mai usoara cu steaguri personalizate?

In cazul grupajelor, antreprenorii au posibilitatea transportarii unei cantitati marfuri pornind de la dimensiuni si greutati reduse, si mergand pana la ordinul tonelor, pe trasee variate.

Casa de expeditii Minerva Tranzit Logistic dispune de o echipa cu o experienta de peste 10 ani si pune la dispozitia intreprinzatorilor interesati variante de transport intern marfa din si spre Bucuresti, Iasi, Cluj, Constanta, Timisoara, Baia Mare, Oradea sau Brasov.

Compania pune mai presus de toate interesele si nevoile clientilor sai, fiind constienta de triplul beneficiu al fiecareia dintre partile implicate. Specialistii acesteia garanteaza securitatea transporturilor interne de marfa, prin intermediul unor servicii avantajoase de asigurare a bunurilor, care sa protejeze clientul impotriva eventualelor pagube.

Solicitarile venite sunt analizate cu maxima atentie si profesionalism si, in urma disponibilitatii si negocierii avute cu firmele de transport, clientul va primi cele mai avantajoase cotatii. Pretul de transport are o mare insemnatate asupra costurilor de productie, deoarece se rasfrange asupra valorii finale de achizitie a produselor.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.