Premierele din programul de la cinema din Mall Trivale din Pitesti

author
1 minute, 44 seconds Read

In programul de la cinema din Mall Trivale din Pitesti vei gasit atat pelicule lansate cu cateva luni in urma care au avut un succes rasunator si pe care daca nu le-ai vazut ar trebui sa te grabesti sa-ti faci rezervare, dar si filme nou-noute, care ruleaza in premiera.

Iata 4 premiere din programul de la cinema din Mall Trivale din Pitesti, cate una pentru toate gusturile.

          „Amy”

Acest documentar despre Amy Winehouse a starnit numeroase controverse. Familia artistei s-a aratat indignata de felul in care a fost portretizata cantareata, insa criticii de film au apreciat felul in care este spusa povestea ei. Stilul sau muzical, vocea inconfundabila si sensibilitatea sa au fost perfect reproduse in acest documentar care ruleaza in programul de la cinema din Mall Trivale din Pitesti.

          „Internul”

Robert De Niro joaca rolul unui barbat caruia nu-i prea prieste pensionarea, asa ca vrea sa se reintoarsca la treaba. Singurul job pe care il gaseste este la un site de moda, condus de o „doamna de fier” interpretata de Anne Hathaway.  „Internul” este o comedie de duminica pe care o vei regasi in programul de la cinema din Mall Trivale din Pitesti si care va reusi cu siguranta sa-ti descrteasca fruntea dupa o saptamana grea la birou.

          „Everest”

Filmul „Everest” ruleaza in programul de la cinema din Mall Trivale din Pitesti si spune povestea a doua echipaje care vor sa cucereasca cel mai inalt varf din lume. Actori de prima mana, ca Keira Knightley, Jake Gyllenhaal, Josh Brolin si Robin Wright fac parte din distributia acestei pelicule al carei scenariu este insipirat dintr-o poveste reala.

Vezi si:  Alternatorul. Ce este si cat de important este pentru un autovehicul?

          „Un etaj mai jos”

Filmele romanesti nu au bugetele enorme ale celor realizate in cetatea filmului, insa acest lucru le da un farmec aparte. Regizorii din noul val romanesc s-au bucurat de apreciere la festivalurile de film din intreaga lume, iar anul acesta vedeta la Cannes a fost filmul romanesc in regia lui Radu Muntean, „Un etaj mai jos”, o drama care are ca decor o scara de bloc si care ruleaza in cadrul programului de la cinema din Mall Trivale din Pitesti.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.