Organizarea cutiilor in cazul unei mutari de locuinte

2 minutes, 0 seconds Read

Pe langa mobilierul si electrocasnicele care vor fi mutate, o locuinta presupune si efectele personale, acele bagaje pe care clientii tind sa le omita, sau carora nu le acorda suficienta importanta pana in ultima clipa.

Pentru ca o mutare sa fie perfecta si sa se desfasoare in cele mai bune conditii, inclusiv obiectele marunte precum decoratiunile, cartile sau vesela  sunt importante. Este necesar ca acestea sa fie organizate corect si asezate in camion astfel incat sa nu aiba de suferit in timpul transportului sau al manevrarii.

Reprezentantii Volsped comunica in mod eficient cu fiecare client in parte si ofera solutii si sugestii pentru toate etapele mutarii, inclusiv pentru etapa care vizeaza efectele personale. Fie ca apeleaza la serviciile de mutari door-to-door care cuprind si servicii de impachetare si despachetare pentru efectele personale, sau la pachetul standard, care curpinde doar demontarea si remontarea mobilierului, protectia tuturor obiectelor, transportul, repozitionarea si manevrarea lor, clientii stiu ca la Volsped dispun de cutii de carton pentru lucrurile marunte, dar importante.

Cutiile de carton folosite de echipa noastra (CO3 sau CO5) sunt cutii cu dimensiuni potrivite pentru astfel de servicii, suficient de incapatoare pentru carti, vesela sau haine si in acelasi timp dimensionate corespunzator pentru a putea fi manevrate in conditii optime.

Daca acum cativa ani, clientii preferau sa primeasca inainte de mutare cutiile necesare efectelor personale si sa se ocupe singuri de impachetarea lor, in ultimul timp s-a constatat o crestere a cererilor privind serviciile de impachetare si chiar despachetare. Lipsa de timp sau convingerea ca o firma specializata in astfel de servicii poate avea un randament ridicat, a condus la nevoia clientilor de a opta pentru servicii complete de mutari.

In cazul in care doriti sa va ocupati singuri de impachetarea hainelor, a veselei sau a cartilor, Volsped va livreaza un numar suficient de cutii de carton, cu cateva zile inainte de mutare. Astfel veti avea timp sa triati,sa organizati si sa grupati efectele personale, asa incat, in ziua mutarii sa fie pregatite pentru relocare. Daca apelati la serviciile de impachetare, echipa Volsped se va prezenta in ziua mutarii cu toate cutiile necesare, pentru a impacheta corespunzator toate efectele si bunurile dumneavoastra.

Indiferent pentru care dintre cele doua variante optati, cea cu impachetare sau cea fara impachetare, la Volsped gasiti suportul in organizarea bunurilor dumneavoastra.

Aflati mai multe despre modul de lucru in cazul mutarilor de apartamente sau case aici: http://volsped.ro/mutari-locuinte/

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.