Sisteme de navigatie BMW e46

Fiecare dintre noi ne dorim o masina puternica cu care sa ii impresionam pe prietenii nostri, iar pentru aceasta solutie exista modelul din gama BMW e46 care are un aspect masculin, este o masina mai pentru toate buzunarele, iar puterea dezvoltata de motor o face pe aceasta o masina puternica. Insa, nu doar aspectul exterior conteaza la o masina, pentru ca cea mai mare parte o petreceti in interiorul acesteia, iar confortul nu trebuie sa lipseasca.

Pe langa un interior spatios si a scaunelor care trebuie sa fie foarte confortabile pentru a nu provoca dureri de spate, o masina trebuie sa fie echipata si cu sistem de navigatie dedicata pentru a face sofatul mult mai placut.

In ceea ce priveste noul accesoriu de navigatie BMW e46, acest sistem pe langa functia de GPS pe care o are pentru a va ajuta sa ajungeti la destinatii necunoscute, in care hartile se upgradeaza automat, este echipat si cu dvd auto cu ajutorul caruia puteti viziona cele mai frumoase videoclipuri si filme pe un ecran cu touchscreen si cu o rezolutie de 800 x 480 px, intrare USB pentru incarcarea telefonului sau pentru a asculta muzica preferata, optiunea de bluetooth va ajuta sa va redirectionati apelurile catre functiile volanului, iar in plus are conecsiune la internet prin 3G.

Totodata, ofera posibilitatea conectarii unui TV tuner auto cu ajutorul caruia puteti recepta posturile de radio si de televiziune preferate pentru a putea vedea meciurile de fotbal, filmele si pentru a le oferi un plus de confort pasagerilor care va insotesc la calatorie.

Vezi si:  Asigurarea RCA

Putem spune astfel, ca aceste sisteme de navigatie dedicata reprezinta noua tehnologie in materie de GPS-uri care inlocuiesc hartile rutiere fizice si navigatoarele vechi.

Cum functioneaza aceste sisteme dedicate?

Odata montate pe bordul masinii, acestea se vor mula perfect si ii va oferi masinii un interior mult mai profesional. Daca doriti sa ajungeti la o adresa la care nu ati mai fost niciodata este foarte simplu. Selectati functie de navigatie, inserati adresa la care doriti sa ajungeti, iar traseul cel mai bun de urmat va fi afisat pe ecran si va functiona ca un adevarat copilor profesionist.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.