rent a car

Ai masina in service? Inchiriaza o masina!

2 minutes, 30 seconds Read

In fiecare zi tot mai multe persoane devin proprietari de masine personale, rezultatul este evident – cresterea constanta a masinilor pe drumurile noastre. Odata cu asta creste si numarul de accidente, dar si pur si simplu masina necesita intretinere regulata. In acelasi timp, fiecare conducator auto va confirma faptul, ca dupa ce s-a obisnuit sa calatoreasca cu masina personala, foarte greu se va intoarce la serviciile transportului public.

Lipsa temporara masinii, din cauza acestor motive – perioada inevitabila in viata fiecarui proprietar de masina. Fiecare rezolva aceasta problema intr-un mod diferit. Cel mai usor o rezolva cei care au in familie mai multe masini. Dar cum sa rezolve problema cei care au o singura masina? Care sunt solutiile pentru rezolvarea acestei probleme?

In primul rand, este masina inlocuita, care poate fi oferita de service auto, in care este reparata masina. Dar, nu orice service auto ofera acest serviciu, deoarece este oferit doar de service mari, autorizate. Inlocuirea masinii (gratis) pentru aceste servicii – serviciu obligatoriiu reprezentatilor concernului auto. Cu toate acestea, numarul de masini alocate pentru inlocuirea masinii tale, care este ea in reparatii, este limitat. In plus, dealerii autorizati sunt obligati sa respecte regulile concernului auto, sa cumpere aceste masini pe bani proprii. Astfel, un salon auto oficial adesea ezita sa ofere o astfel de masina. Deoarece, cu cat mai des aceste masini se vor oferi clientilor, cu atat mai mic va fi pretul masinii la momentul vanzarii.

In cazul in care dealerul nu a putut, nu a considerat ca este posibil sau pur si simplu nu a vrut sa ofere clientului o masina, atunci clientul singur va trebui sa caute o solutie pentru rezolvarea problemei. In acest caz exista doar trei optiuni – ajutorul prietenilor, serviciul de taxi sau inchirierea auto. Daca pentru primele doua optiuni totul este clar, pentru a treia optiune ar trebui sa vorbim mai detaliat.

Vezi si:  Cateva sfaturi pentru inchirieri auto

In ziua de astazi exista o multime de companii care ofera acest serviciu. Multe dintre aceste companii livreaza gratis masina la orice adresa in incinta orasului, in cazul in care durata contractului de inchiriere este mai mare de doua sau trei zile. Astfel, lasand masina la service auto, poti imediat sa urci intr-o masina inchiriata. Piata de inchirieri auto are pretul stabilit pentru 24 de ore, si cu cat mai mare este perioada de ichiriere, cu atat mai ieftina este perioada de inchiriere. Alegand o companie de inchirieri auto neaparat trebuie aflat limitarea de kilometraj, conditiile de asigurare, varsta masinii si kilometri parcursi. In plus, trebuie acordat atentie si la cat de detaliat vei fi informat despre termenii contractului de inchiriere. Daca in cursul convorbirii telefonice se incearca evitarea de a raspunde la unele intrebari, nu ezita sa pui reciptorul si apeleaza la alta companie. In toate celelate privinte, trebuie sa spun ca folosirea masinii inchiriate in timp ce propria este in reparatii – foarte comod si se foloseste frecvent in ritmul vietii moderne.

Compania de inchirieri auto Kamo Auto este una din firmele din Bucuresti ce ofera servicii de inchirieri auto la preturi atractive.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.