bmw-7-series_100513759

Cum sa obtii masini bmw rulate in doar cativa pasi? Apeleaza la un leasing!

2 minutes, 58 seconds Read

bmw-7-series_100513759Adori masinile BMW, dar nu ai deocamdata suficienti bani pentru a investi in modelul preferat? Nu trebuie sa-ti faci griji, pentru ca poti obtine BMW rulate si foarte bine intretinute printr-un leasing. Aceasta alternativa este ideala atat pentru persoanele fizice, cat si pentru cele juridice, ajutandu-le sa evite imprumuturile bancare si sa se bucure de experienta condusului la un nivel inalt, asa cum merita. Leasing-urile auto sunt extrem de populare in prezent, datorita avantajelor pe care le presupun. Ce trebuie sa stie, insa beneficiarii? Raspunsurile se regasesc in randurile de mai jos!

Cum poti apela la un leasing pentru a obtine BMW-uri rulate?

Primul lucru pe care trebuie sa il faca persoanele interesate de obtinerea unui autoturism prin leasing este sa afle care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca, dar si care sunt costurile aferente. In functie de aceste 2 elemente, conducatorii auto isi pot da seama daca este fezabil pentru ei sa investeasca intr-un autoturism. Mai mult, viitorii beneficiari trebuie sa ia in considerare si avansul pe care trebuie sa il achite, in functie de tipul de leasing dorit: acesta poate varia de la 10 pana la 60% din valoarea autoturismelor.

Alege perioada de leasing intelept!

Printre elementele pe care e bine ca oamenii sa le mai stie despre leasing-uri se numara si faptul ca acestea pot fi stabilite pe o perioada cuprinsa intre 12 si 84 de luni de finantare. Diferenta este data de institutia cu care persoanele fizice sau juridice aleg sa colaboreze. Recomandat este, insa ca soferii sa stie si faptul ca atunci cand opteaza pentru o perioada de leasing mai scurta, costurile totale pe care trebuie sa le achite sunt mai mici, fata de situatia in care ar opta pentru o perioada mai lunga.

Vezi si:  Unde gasesti anvelope in Timisoara la un pret bun

Cum pot fi inmatriculate autoturismele atunci cand expira contractele de leasing?

Persoanele care aleg leasing-urile conform carora, la finalul perioadei contractuale devin proprietari cu acte in regula ale autoturismelor trebuie sa le inamtriculeze pe numele lor. Cum? Finantatorii trebuie sa le puna la dispozitie o serie de documente, printre care se numara cartea de identitate a masinilor, taloanele stampilate pe verso, dar si facturile initiale de cumparare, precum si documentele de import, daca este cazul. Ulterior, beneficiarii nu trebuie decat sa urmeze pasii clasici de inmatriculare a unui autoturism.

Incheierea contractelor inainte de vreme – este posibila?

Raspunsul la aceasta intrebare este unul afirmativ! Beneficiarii care, la un moment dat obtin o suma mai mare de bani, pe care vor sa o investeasca au posibilitatea de a incheia anticipat contractul cu firma de leasing. Acest lucru este posibil, insa numai achitarea in avans a imprumutului. Mai mult, conducatorii auto trebuie sa stie si faptul ca pe langa soldul restant de plata, ei vor fi trebui, cel mai probabil sa suporte si un comision de penalizare. In acelasi timp, incheierea contractelor se poate face numai dupa primele 12 luni, conform legislatiei in vigoare.

O alta varianta de incheiere anticipata a contractelor de leasing este aceea de cesionare a contractelor catre un alt beneficiar, care trebuie sa indeplineasca toate conditiile de eligibilitate. Cat despre pretul de vanzare, el se stabileste in baza valorii de pe piata a autoturismului respectiv, dar si in baza unor detalii tehnice, asa cum sunt urmatoarele: numarul de kilometri de la bord, vechimea masinii, precum si conditia in care aceasta se afla.

Vezi si:  Dezmembrari motocicleta

Auto Leasing faciliteaza obtinerea BMW-urilor rulate de catre persoanele fizice ori juridice, venindu-le acestora in ajutor cu sfaturi ori de cate ori este nevoie. Beneficiarilor li se pun la dispozitie inclusiv numerele provizorii, asigurarea RCA obligatrie, cat si programarea RAR!

Date de contact:

E-mail: office@auto-leasing.ro

Telefon: +40729182111

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.