mutarea in alt oras

Mutarea in alt oras/tara stres sau oportunitate?

1 minute, 41 seconds Read

Mutarea in alt oras din motive profesionale sau personale se poate dovedi o oportunitate care mai tarziu se poate transforma in stres si viceversa. Indiferent care este motivul mutarii, scopul este acelasi: binele personal sau al familiei. Atunci cand te muti in alt oras sau tara impreuna cu familia, adaptarea la noul mediu se poate dovedi mai dificila datorita faptului ca vizeaza pe langa stresul personal si problemele si frustrarile celorlalti membri ai familiei. Tocmai de aceea, ne-am gandit sa iti impartasim cateva sfaturi care iti vor face mutarea mai usoara:

  1. Nu te teme sa iti exprimi sentimentele legate de noua etapa din viata ta. Verbalizandu-ti sentimentele, te descarci de energiile negative si te concentrezi mai mult asupra resurselor psihologice legate de mutare, decat asupra regretelor parasirii locuintei. Daca ai copii, trebuie musai sa ii ajuti sa se acomodeze cu schimbarea, vorbindu-le pozitiv despre tot cee ce ii asteapta in noua locatie. Exteriozieaza-te insa de sentimentele negative in fata persoanelor adulte care simti ca te pot asculta si rezerva-ti timp pentru ati lua la revedere de la lucrurile dragi de care te-ai atasat.

2. Odata ajunsa in noul loc, iti recomandam sa adopti o atitudine deschisa fata de vecini si colegii de munca, sa te prezinti si sa te comporti politicos. Pe langa noul job, mergi la tot felul de activitati din afara locului de munca: sala, concert, shopping, evenimente culturale pentru a cunoaste oameni noi si a lega noi prietenii. Cu atat mai mult daca ai copii, iti recomandam sa ii indrumi spre activitati extracurriculare si sa ii ajuti astfel sa isi faca prieteni noi si sa se acomodeze rapid.

Vezi si:  100 de vagoane noi, cumparate cu bani europeni

mutarea in alt oras

In ceea ce priveste stresul mutarii mobilierului iti recomandam sa apelezi la o firma care sa preia aceasta sarcina. In Romania, Transport Moset este o firma de transport de incredere, cu experienta de peste zece ani in domeniul mutarilor de mobilier, relocari si mutarea electrocasnicelor in cele mai bune conditii. Personalul competent va avea grija atat de incarcarea cat si descarcarea mobilierului in aceeasi stare impecabila. Mult succes!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.