Caut spatii comerciale de inchiriat in sibiu

author
2 minutes, 2 seconds Read

Luna viitoare o sa ma mut in orasu Sibiu si de aceea caut spatii comerciale de inchiriat in Sibiu. Asta pentru ca vreau sa imi deschid aici o florarie.

Caut spatii comerciale de inchiriat in Sibiu, ieftine

Vreau sa imi deschid una sau doua florarii in orasul Sibiu, de aceea caut spatii comerciale de inchiriat in Sibiu. Nu am deocamdata bani sa cumparspatii comerciale de inchiriat in sibiu, de aceea ma multumesc cu unele inchirate.

de-inchiriat-spatii-birouri-zona-piata-gorjului_4
Spatii comerciale in Sibiu

Nu vreau ca suprafata acestor spatii comerciale de inchiriat in Sibiu sa fie una mare, ma multumesc cu 20-30 de metri patrati.Ma intereseaza mai mult zona, vreau ca locatiile sa aiba un vad bun, sa fiu sigur ca am parte de clienti, sa fie atat localnici cat si turisti.

Probabil ar fi bine ca unul dintre aceste spatii comerciale de inchiriat in Sibiu sa fie situate undeva in central orasului,in timp ce altul sa fie situat nu mai departe de Dumbrava Sibiului, este o zona care imi place mie foarte mult in Sibiu si as vrea sa am o florarie aici.

Este un vis al meu din copilarie,mai ales ca veneam foarte des la Sibiu si am zis ca intr-o buna zi o sa ma mut in acest oras, acum iata ca visul meu a devenit realitate. Sibiul este orasul meu preferat din Romania si de abia astept sa pot sa ma mut aici! Abia astept sa pot deshide florariile, de aceea vreau spatii comerciale de inchiriat in Sibiu cat mai repede.

dsc03021_1318708340
inchiriere spatii comerciale

          Chiria, platita lunar

Chiria penttru aceste spatii comerciale de inchiriat in Sibiu urmeaza sa o platesc in fiecare luna. Daca va fi nevoie, void a proprietarului un avans in prima luna, astfel incat sa nu fie probleme.

Vezi si:  Caut spatii comerciale Suceava

In ceea ce priveste moneda in car evoi palti darile, poate sa fie vorba atat desre euro, cat si despre leu romanesc, nu am pretentii din acest punct de vedere. Vreau doar ca locatia sa fie un care sa imi placa, iar spatiile comerciale de inchiriat in Sibiu sa arate bine, sa imi placa de prima data cand am intrat in ele si sa nu fie nevoie sa ma apuc sa face u imbunatatiri, caci nu imi dpresc acest lucru. Cam acestea sunt pretentiile mele in legatura cu asta.

spatiu-birouri-basarab-site_62
Spatiu destinat birourilor

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.