Filme 3D care merita sa fie urmarite la cinema

author
1 minute, 52 seconds Read

Exista o veste buna pentru cei care locuiesc in Pitesti, deoarece nu de mult timp a fost deschis un cinematograf foarte modern in care pe langa faptul ca ti se da posibilitatea sa vizionezi filme de calitate atat normale cat si 3D, in sala de cinematograf se pot tine si conferinte, sedinte, prezentari si pentru in fiecare marti seara spectacole de stand-up comedy.

Nu trebuie sa faci mare lucru in cazul in care iti doresti sa vezi un film bun, singurul pe care trebuie sa-l faci este sa-i instalezi aplicatia Cinema Trivale pe telefonul mobil, selectezi filmul pe care vrei sa-l vezi in seara respectiva, vezi trailerul, apoi alegi cele mai bune locuri din sala si iti inviti prietenii la film printr-un simplu share pe retelele de socializare.

Nu mai este un secret ca arta cinematografica a fost foarte apreciata inca de la aparitia ei, prima proiectie cinematografica a fos posibila cu ajutorul aparatului fratilor Lumiere in 1895, la Paris si s-a numit “La sortie de l’usine a Lyon”.

Industria cinematografica a evoluat atat de mult incat acum in cinematografe te poti uita la filme 3D, asa ca dragi pitesteni nu ezitati sa mergeti la cinema si sa vizionati filmul preferat, mai ales ca nu de mult timp in mall-ul din centrul orasului Pitesti, a fost deschis un nou cinematograf.

Filme 3D sunt apreciate mai ales de tineri, deoarece efectele sunt amplificate de procesul tridimensional care iti poate da senzatia ca esti in mijlocul actiunii.

Filmele 3D recomandate de specialistii, care merita sa fie vazute la cinema sunt in principiu cele de animatie deoarece in format tridimesional sunt mai spectaculoase.

Cateva exemple de animatii 3D care vor rula in perioada urmatoare la cinema sunt: ”The penguins of Madagascar” , “Cum sa iti dresezi dragonul”, “Clopotica si legenda bestiei de nicaieri”, “Acasa”, “Insurgent”, “Asterix: Domeniul Zeilor”.

tinker-bell-and-the-legend-of-the-neverbeast-site
Clopotica si legenda bestiei de nicaieri

Insa filme sunt pentru toate varstele si toate gusturile, recomandari de filme care vor rula in perioada urmatoare: “Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron” acesta va fi debuta pe ecranele cinematografului din pitesti pe data de 23 aprilie, o alegere la fel de buna ar putea fi si “Cel ales” sau “Crime trecute sub tacere”, “Cut Bank”, “Danny Collins”.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.