After school, varianta ideala pentru orice copil

2 minutes, 27 seconds Read

after schoolDaca ai un copil, s-ar putea sa te vezi in urmatoarea situatie: Acesta termina scoala la ora 12-13:00, iar tu termini serviciul la ora 18:00. Ce face copilul intre timp? Raspunsurile pot sa fie destul de variate. Majoritatea copiilor din Romania au cheia la gat si merg frumos acasa, unde isi asteapta parintii. Problemele apar in momentul in care copiii au o energie foarte mare, iar casa devine un adevarat loc de joaca. Cu siguranta nu iti doresti sa te intorci de la munca si sa gasesti in fiecare zi, casa intoarsa pe dos. O a doua varianta ar fi angajarea unei bone, insa aceasta solutie, oricat de buna ar parea, este extrem de scumpa. Putini parinti isi permit sa plateasca serviciile unei bone, iar pe langa faptul ca sunt scumpe, aceste servicii pot sa aduca si alte probleme. Cea de-a treia varianta este centrul after school. Daca pana acum ceva vreme, astfel de centre nu existau, astazi sunt din ce in ce mai intalnite, mai ales in capitala. Parintii care isi doresc o educatie cat mai buna pentru cei mici si au un buget alocat pentru asta, pot sa isi dea copiii la after school. Beneficiile unui astfel de loc sunt majore:

  • Copilul va avea ce sa faca dupa ore. Dupa ce termina orele de la scoala, copilul va putea sa isi ocupe timpul cu ceva, va socializa, se va juca cu alti copiii si va invata lucruri noi;
  • Vei sta fara grija. Centrele after school au rolul de a ingriji copiii, asadar, poti sta fara grija celui mic si il poti lua in momentul in care ai terminat cu munca;
  • Economisesti banii pe care i-ai cheltui pe o bona. Chiar daca after schoolorile sunt costisitoare, bona este si mai costisitoare. De multe ori, beneficiile unui afterschool sunt mult mai mari, deoarece implica si socializarea cu alti copii, alaturi de o multime de activitati foarte interesante.
  • Copilul poate sa invete ceva in plus. De regula, centrele afterschool dispun de cursuri de engleza, ore de sport sau jocuri care sa le dezvolte mintea si capacitatea de a gandi.
  • Tot ceea ce face copilul, face sub atenta supraveghere a cadrelor didactice. Este un aspect foarte important, deoarece acesta nu va face nicio problema si va primi o doza de educatie in plus, in momentul in care nimeni altcineva nu se poate ocupa de el.
Vezi si:  Cum sa beneficiezi de cele mai bune cursuri de formare profesionala?

Unde gasesti cele mai bune centre after school?

Aceste centre au inceput sa isi faca simtita prezenta in toata tara. Evident, cele mai multe astfel de centre le vei gasi in Bucuresti. Aici, oferta este foarte bogata iar calitatea serviciilor este, de regula, ireprosabila. Evident, inainte de a achizitiona un abonament after school, este bine sa te informezi foarte bine despre scoala pe care o alegi. Pana la urma, este vorba despre copilul tau, care trebuie sa fie in deplina siguranta. Daca esti in cautarea unui astfel de centru, vezi aici o solutie care ar putea sa iti faca cu ochiul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.