Promisiuni pe care sa i le faci unui copil care incepe scoala

author
1 minute, 31 seconds Read

Scoala este o baza importanta pentru toti copiii. Ceea ce invata la scoala este esential pentru dezvoltarea lor. Dar, in calitate de parinti, avem un rol foarte important de jucat.

Iata care sunt lucrurile pe care sa i le spui sau promisiunile pe care sa le tii

Ai dreptul sa intalnesti dificultati. Da, esecul este o optiune. Toata lumea trebuie sa faca fata unui esec la un moment dat. Este un lucru perfect adevarat atat pentru adulti, cat si pentru copii. Daca un copil va intampina anumite dificultati, va trebui pur si simplu sa faca mai multe eforturi pentru a reusi.

Nu vei fi niciodata abandonat. Intimidarea sau bullyingul sunt lucruri reale si copiii se vor confrunta din pacate cu aceste lucruri la scoala. In calitate de parinte, va trebui sa inveti sa observi semnele si sa adopti anumite gesturi care se impun inainte ca situatia sa nu degenereze.
Dar, copilul trebuie sa stie ca nu este abandonat in fata acestor probleme si ca parinții sunt alaturi de el pentru a rezolva problemele si pentru a gasi cele mai eficiente solutii la probleme.

Te voi invata sa iubesti scoala. Nu scoala, nu este o inchisoare. Nici momente dificile sau neplacute prin care trebuie sa treci. Este un loc unde poti dobandi o multime de cunostinte. Ce invata copiii la scoala le va folosi intreaga viata.

Iubirea pentru carti, pasiunea de a inavata si interesul de a invata mereu tot mai mult sunt feluri in care copiii pot obtine o diploma. Sa inveti deci un copil sa iubeasca sa invete este cel mai frumos cadou pe care ai putea sa il faci.

Vezi si:  Design interior dormitor stil modern casa Bucuresti

Ma voi adapta felului tau de a invata. Trebuie deci sa promiti ca vei gasi cele mai bune solutii de a invata sau cele mai adaptate metode in functie de personalitatea sa.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.