DSC_2147

Avantajele de a invata limba engleza direct de la un profesor nativ

2 minutes, 16 seconds Read

DSC_2147Foarte multi oameni aleg sa faca meditatii de limba engleza, constientizand faptul ca limba lui Shakespeare este extrem de importanta pentru o integrare cat mai buna in societate. Indiferent ca este vorba despre engleza pentru copii sau pentru adulti, specialistii in lingvistica de la stewartenglishschool.com recomanda meditatiile cu un profesor nativ, care s-a nascut si a trait intr-o tara vorbitoare de engleza.

Care sunt principalele avantaje ale invatarii limbii engleze de la un profesor nativ?

  1. Se invata o comunicare autentica. Nativii au anumite expresii pe care le folosesc frecvent. Multe dintre acestea nu sunt prezente in cursurile standard de limba engleza, ceea ce face ca integrarea intr-o tara anglofona sa fie destul de dificila. Profesorii nativi duc comunicarea la un nivel in care este inclus argoul si eventualele dialecte.
  2. Se obtine un accent nativ si se invata corect pronuntia fiecarui cuvant. Desi exista foarte multi romani care stiu limba engleza la perfectie, o buna parte dintre ei au un accent care ii da de gol ca nu sunt vorbitori nativi. Prin meditatii cu un profesor nativ se poate asimila foarte bine modul de pronuntie al cuvintelor si de asemenea, se poate asimila accentul. In anumite imprejurari, capacitatea de a vorbi ca un nativ poate sa deschida o multime de usi, oferind foarte multe oportunitati.
  3. Se practica in mod corect comunicarea. Copiilor care invata engleza la scoala si adultilor care o invata prin diverse cursuri le lipseste practica. Acestia pot sti bine limba engleza la nivel de vocabular sau gramatica, insa nu pot comunica. In conversatie este destul de greu sa se gaseasca cuvintele necesare, iar comunicarea cu o persoana care vorbeste engleza la perfectie poate sa antreneze acest lucru.
  4. Se intelege mult mai bine cultura. Un alt mare avantaj este intelegerea culturii englezesti. Un profesor nativ nu doar ca va contura cunostintele de limba, insa va oferi si informatii legate de cultura si de lucrurile pe care se pune accentul la el in tara. Pentru cei care doresc sa isi construiasca o cariera intr-o tara britanica, acest lucru poate sa fie extrem de avantajos.
Vezi si:  Indrumar de redactare clara a unui document care necesita traducere

De asemenea, meditatiile cu un nativ pot sa ajute la o invatare mult mai rapida a gramaticii limbii si pot imbogati in mod considerabil vocabularul.

Engleza nu se invata doar la cursuri si meditatii

De cele mai multe ori nu sunt suficiente lectiile cu un nativ, fiind necesari o multime de alti pasi pentru o insusire corecta a limbii. Astfel, cei care doresc sa invete limba engleza trebuie sa se uite la filme, sa citeasca foarte multe carti si sa se aventureze in conversatii cu persoane straine ori de cate ori au ocazia. Practica este mama invataturii, vorbitul fiind singurul care poate contura foarte bine cunostintele acumulate la cursuri.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.