Limba engleza, un avantaj !?

1 minute, 33 seconds Read

Atunci cand ne dorim sa fim oameni de bine, cand ne dorim sa ne depasim pe sine, cand avem in minte un scop pe care vrem sa il ducem la indeplinire inseamna ca ne dorim sa ne realizam. Ei bine, realizarea nu poate veni daca nu ne concentram pe un tel, daca nu avem in minte ideea ca intr-o zi vom ajunge acolo sus, unde ne-am propus sa ajungem.

Educatia este punctul pe care trebuie sa ne axam intotdeauna deoarece fara educatie nimic nu este posibil. Ce inseamna educatia? Inseamna valori, inseamna maniere si inseamna cunostinte. Cunostintele le acumulam din scoala, insa, bineinteles, acestea pot fi imbunatatite de acasa, de acolo de unde singuri putem sa invatam din proprie initiativa.

Totusi, ce este mai important in prezent? Cultura generala trebuie sa existe fara doar si poate, insa, este foarte important sa cunoastem cel putin o limba straina. A sti sa vorbesti o limba straina, oricare ar fi ea, inseamna din start un avantaj al tau fata de o alta persoana. Cei mici ar trebui educati din start sa invete cel putin limba engleza deoarece cu aceasta ne putem descurca in oricare colt de lume am fi.

Cel mai bun inceput ar fi sa ii luati coplilului dumneavoastra un dictionar englez, fie el simplu, clasic sau fie el cu ilustratii. Astfel cel mic va incepe pas cu pas sa il descopere si sa fie tot mai curios, sa vrea sa afle.

De asemenea, daca copilul arata foarte mult interes ii puteti plati sedinte de meditatii de limba engleza, cu un profesor care sa il atraga, care sa il faca sa indrageasca atat limba ca atare cat si cultura engleza.

Vezi si:  Avantajele de a invata limba engleza direct de la un profesor nativ

Daca cel mic va invata o limba straina, acesta se va putea descurca foarte usor chiar de la varste fragede deoarece deja va avea o deschidere pe care altii nu o au!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.