De ce ai nevoie pentru a fi un manager bun?

1 minute, 13 seconds Read

A fi un bun manager inseamna a-ti forma o echipa de oameni dedicati si pasionati de domeniul respectiv, oameni care se implica, care vor sa stie ce se intampla in companie si au curajul sa-si expuna ideile. Un manager bun este acela care iubeste ceea ce face si nu merge la munca sperand ca ziua sa treaca mai repede, pentru ca in asa fel poate ajunge la plafonare si frustrare.

O persoana care vrea sa reuseasca ca si consultant management are nevoie de fler, mult calm, entuziasm si energie pentru a-i satisface unui client dorintele si asteptarile, fara a se lamenta si enerva atunci cand i se pare ca pretentiile clientului sunt exagerate sau nu sunt in concordanta cu ideile proprii.

Un trainer personal care se respecta se zbate pentru fiecare client, ofera si cauta solutii pentru ca stie, din experienta proprie, ca daca firmei ii merge bine si lui ii merge la fel.

Consultanta in management presupune munca cu oameni care vor sa stie ce se intampla in companie, oameni care vin cu idei si au curajul sa le expuna. Toate acestea se reflecta in rezultate, atat ale firmei, cat si ale fiecaruia. Fiecare manager trebuie sa isi aleaga o echipa alcatuita din profesionisti care vor sa reuseasca, nu care se gandesc doar la salariu.

Orice angajat sau viitor angajat trebuie sa caute acel loc de munca in care sa-i faca placere sa munceasca, care sa-l motiveze si stimuleze sa-i foloseasca competentele la maximum.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.