Cum sa beneficiezi de cele mai bune cursuri de formare profesionala?

author
1
1 minute, 55 seconds Read

Reorientarea porfesionala este din ce in ce mai intalnita in ziua de azi, mai ales la persoanele de varsta mijlocie. Iar formarea profesionala este oferita atat de institutii ale statului, dar mai mult de companiile private.

Problema este ca nu-i chiar asa usor sa gasim o firma ce ofera cursuri acreditate de formare profesionala care sa fie intr-adevar si eficiente. Multe firme pretind ca ofera traininguri bune si de pe urma carora ramai cu anumite cunostinte, cand de fapt situatia nu este deloc asa, interesul fiind castigurile financiare.

Poate ati auzit proverbul “Cine nu stie sa practice, preda!”. Ei bine, in mare aprte din cazuri cam pe aceste principii functioneaza multe firme de training din Romania. Adica sunt pur si simplu facute pentru a face profit si nu sunt axate tocmai pe transmiterea cunostintelor. Cu toate acestea, exista si foarte multe firme de cursuri de formare profesionala orientate pe client, de pe urma carora putem deprinde anumite invataturi si chiar invata si aprofunda anumite domenii de activitate.

Cum alegem firma de formare profesionala ideala?

–          In primul rand trebuie sa alegeti o firma care are persoane ce lucreaza in domeniul in care predau. Adica nu predatul este activitatea de baza. De exemplu, daca vreti sa optati pentru un curs de programare web, atunci trebuie sa va asigurati ca persoana ce se ocupa de respectivul curs sa aiba experienta in domeniu si chiar sa lucreze ca programator web. Iar meseria de “dascal” sa fie doar un job part time.

–          Axati-va mult pe recomandarile altor persoane. Alegerea firmei potrivite trebuie sa fie facuta in mare parte dupa recomandari. Daca nu aveti cunostinte care sa fi facut astfel de cursuri, atunci cautati recenzii pe internet despre respectiva firma. Vizitati pagina de Facebook si cititi comentariile, vizitati site-ul, cautati pe Google informatii despre ei etc. In caz ca sunt persoane nemultumite, sunt mari sanse sa fi postat pe internet impresii despre colaborare.

Vezi si:  Cine este Mugur Isarescu?

O firma de incredere ce ofera cursuri de formare profesionala este Picon Training Center (gasiti informatii pe www.cursuri-picon.ro ), unde puteti urma o varietate de cursuri, incepand de la cursuri de limba engleza, de programare, administrare imobile si altele, ajungand pana la cursuri de dezvoltare personala. Apelad la Picon Training Center aveti garantia ca beneficiati de serviciile unor profesionisti si totodata de cursuri acreditate.

Similar Posts

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.