Predarea valorilor prin cantece si muzica

author
1 minute, 55 seconds Read

Un mod distractiv și de ajutor pentru a preda valori este prin cantece, prin muzică. Un cântec cu un ton ușor de reținut și cuvinte memorabile este un instrument excelent pentru instruirea copiilor. În acest articol, veți descoperi idei pentru a vă ajuta să găsiți, pentru a alege și să învețe muzică cu valori.

1. Găsirea muzicii cu valori

· Întrebați profesorul copilului dumneavoastră la școală pentru recomandări.

· Discutați cu prietenii, cu copii de vârste similare și afla ce asculta ei.

· Folosiți biblioteca locală ca sursă pentru muzica pentru copii. Adresați-vă bibliotecarului pentru mai multe informații și resurse.

· Participa la spectacole ale unor artiști de copii în zona dumneavoastră. Verificați recenzii pentru adecvare a muzicii.

· Folosiți Internetul pentru a localiza artisti care folosesc muzica pentru a preda valori. Blogurile scrise de mame, profesori sau parinti sunt câteva locuri pentru a începe.

2. Alegerea muzicii cu valori

· Cumpara muzica ca să vă bucurați ascultand-o. Dacă voua vă place muzica, si copiilor vostri o sa le placa, de asemenea, iar si iar.

· Citeste versurile. Fii confortabil cu ceea ce transmiti și cum o spui.

· Achiziționati muzica pe care tu și copiii tăi veti fi fericiți sa o ascultati iar si iar.

3. Predarea valorilor copiilor prin muzica

· Alegeți valoarea cu care doriți să lucrați și apoi găsiti muzică, care să consolideze această valoare.

· Joaca melodia în fundal și lăsați copiii să se familiarizeze cu ea.

· Cantati, împreună cu muzica și încurajati copiii să cânte, de asemenea,.

· Cere-i copilului tau sa spuna ce crede despre acest cântec. Dacă ea menționează valoarea, întrebați-l ce crede că înseamnă cuvântul.

· Momentele de predare se pot întâmpla în mod spontan. În mașină, magazin sau mersul pe jos acasă de la școală sunt doar câteva dintre locurile unde ii puteți învăța valori.

Invatarea valorilor pe copii este un loc de muncă, care începe la domiciliu, acesta este completat în gradinita, școală și continuă de-a lungul vieții copilului. Există mai multe moduri de a invata valorile pe copii. Muzica si cantecele este o modalitate eficientă. Utilizarea de cantece pentru a insufla valorile este distractiv și plină de satisfacții.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.