Necesarul de fier beton fundatie pentru o casa de maxim 100 m2

author
3
2 minutes, 32 seconds Read

fier beton fundatie

Casele mici au inceput sa capete o popularitate din ce in ce mai mare mai ales in randul tinerilor care doresc sa scape de jungla urbana si sa se retraga intr-un coltisor de vis alaturi de familia lor pentru a le putea oferi copiilor ocazia de a fi mereu la aer proaspat. Aceste case mici au numeroase avantaje datorita versatilitatii pe care o prezinta si avantajelor de natura financiara mai ales.

Cateva date despre realizarea proiectelor de constructii

In momentul in care se realizeaza un proiect de case mici, proiectantul are in vedere realizarea unui extras de armaturi prin care sa se specifice necesarul de fier beton fundatie care urmeaza sa fie utilizat. Daca va doriti o casa solida atunci cu siguranta este necesar sa se utilizeze si acest fier beton fundatie iar in momentul in care primiti proiectul intocmit in doua exemplare stampilat si semnat de la proiectant acesta trebuie sa contina neaparat planificarea tuturor elementelor ce vor duce la rezultatul final.

Necesarul de fier beton fundatie

Pentru o casa de maxim 100 m2 cantitatea necesara de fier beton fundatie precum si pentru alte elemente cum ar fi structura de rezistenta si consolidarea scarilor interioare sau exterioare este necesara o cantitate cuprinsa intre 4000 – 6000 kg dar pentru aceasta cantitate nu se iau in calcul si plasele sudate plus plasa pentru scara interioara.

Poate ca in prima instanta pare o cantitate impresionanta de fier beton fundatie dar in momentul in care se construieste fundatia si alte elemente ce necesita consolidare atunci veti ajunge la concluzia ca este exact cantitatea necesara.

In functie de tipul proiectului de casa realizat aceasta cantitate de fier beton fundatie poate sa difere. Daca este sa ne referim la totalul de elemente de constructii care sa cuprinda toate elementele pe care le are constructia aceasta poate ajunge cu lejeritate in total, cu absolut toate elementele si caracteristicile pe care le prezinta constructia la 9000 – 10000 kg.

De unde sa achizitionati astfel de elemente pentru constructii?

In momentul in care ati consultat proiectul urmeaza desigur sa achizitionati materialele si elementele pentru constructii iar Presto Construct va pune la dispozitie fier beton fundatie de cea mai inalta calitate la un pret exceptional. Pentru a face o comparatie, va incurajam chiar, sa solicitati oferte de pret pentru acest fier beton fundatie din mai multe locuri. Suntem siguri ca veti constata ca oferta noastra este cea mai buna dintre toate.

Pentru a afla mai multe informatii despre acest fier beton fundatie va asteptam pe site-ul nostru www.presto.ro dar sa ne si contactati pentru a putea sa va raspundem la toate intrebarile pe care le aveti. De asemenea ne puteti contacta si printr-un simplu e-mail iar consultantii nostri va vor raspunde cu promptitudine.

Nu uitati ca pentru a putea avea o casa durabila si rezistenta in timp este necesar ca aceasta sa aiba si o fundatie solida consolidata cu elemente din fier beton fundatie pentru a i se asigura calitatile prezentate pe termen lung. Va asteptam cu interes solicitarile si de abia asteptam sa devenim furnizorii dumneavoastra de elemente pentru constructii.

 

Similar Posts

3 Comments

  1. avatar
    Ungureanu gheorghe says:

    As dori sa știu cit fier beton îmi sunt necesari pentru o casa de 100mp fără mansarda doresc sa știu și grosimea fierului pt etrieri cit și cantitatea (grosimea barelor pt stâlpi și fundatie>>grosimea și cantitTe)
    Mulțumesc anticipat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.