Probleme cu terenurile de vanzare de langa Bucuresti

1 minute, 35 seconds Read

Cand vine vorba de un teren de vanzare langa Bucuresti, o parte dintre cei care doresc sa-si construiasca o gasa undeva in apropierea Bucurestiului, privesc destul de reticent fiecare oferta si fiecare anunt de pe site-urile de anunturi imobiliare.
De ce?
Pentru ca multe dintre terenurile de vanzare din jurul Bucurestiului sunt cu probleme: fie sunt extravilane, fie sunt neurbanizate, fie pretul este cu mult prea mare fata de pretul pietei, fie pur si simplu nu sunt dotate cu utilitatile necesare.

Sunt si exceptii. In Tartasesti, de exemplu, sau in zonele detinute de vanzatorii profesionisti, loturile de vanzare sunt fie urbanizate in total, fie amenajate complet in marea lor majoritatate. In Tartasesti, la 14 km distanta de Bucuresti, loturile de vanzare sunt parcelate si, din punct de vedere legal, sunt gata pentru inceperea constructiilor. Spre deosebire de alte zone, parcelele la care facem referire au urmatoarele avantaje:
a) au deja autorizatie de constructie de P+1(2);
b) sunt situate la doar 15 minute distanta de Bucuresti;
c) in curand prin dreptul parcelelor va trece si o conducta de gaze;
d) in dreptul fiecarei parcele exista cate un stalp de curent trifazic;
e) au preturi negociabile, mai ales daca clientii doresc 2 loturi;

Principial, zona Tartarestiului e o zona buna pentru constructia unei case. De ce? Pentru ca singurele autorizatii de constructii din zona vor fi doar pentru case, deci sub nicio forma nu se va putea construi legal o hala sau orice alta cladire ce ar putea fi folosita in scopuri industriale.

In ceea ce priveste locatia Tartarestiului, el este localizat la 14 km de Bucuresti in directia nord vest, pe drumul national 7, imediat dupa Chitila. Daca sunteti din zona capitalei, atunci trebuie sa stiti ca DN 7 e un drum foarte asemanator cu o autostrada, incat are 2 benzi per sens de mers, de unde si lipsa blocajelor. Practic, cu putin noroc, in doar 10 minute se poate ajunge din Bucuresti in Tartasesti si viceversa.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.