Cateva stiluri sic de decor care sa te inspire pentru casa ta

author
1 minute, 40 seconds Read

Boem sic, etnic sic, contemporan sic… toata lumea vrea cu siguranta un decor cat mai stilat, dar in versiune sic, bineinteles. Cum sa aduci deci acest „plus” esential pentru casa ta, indiferent de stilul pe care il alegi? Iata cateva idei.

Primul lucru care ne vine in gand atunci cand pronuntam cuvantul sic este eleganta, cu siguranta. Un termen care evoca bunul gust, rafinamentul si finetea.

Un decor sic inseamna insa sa stii cum sa adopti stilurile in tendinte ale momentului dar sa vii in acelasi timp si cu un plus de originalitate. Iata deci care sunt stilurile pe care poti miza.

Stilul Art Deco- un stil sic in esenta sa. Cu conditia sa nu exagerezi insa, bineinteles. Catifea, culori puternice, motive ornamentale puternice, nuante de crom si de auriu… vei obtine cu siguranta un stil glamour prin intermediul stilului Art Deco.

Stilul Baroc Sic, foarte exuberant. Forme si culori puternice, candelabre impresionante, materiale elegante si exuberante, canapele matlasate din catifea cu o multime de perne tot din catifea.. stilul baroc este unul minunat. Iar nuantele de rosu si de negru sunt cele mai folosite aici.

Stilul boem –sic. Un plus de rigoare intr-un univers mai relaxat. Adica un stil care ne duce cu gandul la evaziune, la libertate si la folk. In meniu deci- franjuri de tot felul, culori puternice si motive calduroase care ne duc cu gandul la taramuri mai indepartate. Ratanul, macrameul sau plantele verzi fac parte si ele din acest univers.

Stilul british- so sic, atat de natural. Materiale frumoase, lemn, culori profunde, un plus de romantism si o ambianta cosy cu un look colonial insa, totul insa cu un plus de extravaganta neaparat. Caracteristic stilului sunt motivele in carouri bineinteles, floricelele si pielea, bineinteles.

Stilul clasic sic, atemporal. Aici ai nevoie tot de candelabre foarte elegante, de catifea si de alte materiale nobile, de cel mai frumos parchet, de nuante delicate, de perdele si draperii din cele mai frumoase materiale, motive florale ici si colo si volume care respira.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.