acoperis verde extensiv

Acoperis verde extensiv pentru o casa deosebita

author
2 minutes, 28 seconds Read

acoperis verde extensiv

Casa este locul in care ne simtim cel mai bine si in acest sens avem nevoie de tot confortul, atat in ceea ce priveste amenajarea interioara, cat si cea exterioara. Daca la interorstiti cum va arata fiecare camera, stilul in care o sa o mobilati si utilati, la exterior este necesar sa aveti in vedere noile tipuri de acoperis pentru a beneficia de confort la inerior. Pentru o casa deosebita este indicat sa alegeti un acoperis verde extensiv ce aduce dupa sine o frumusete deosebita a casei, dar si o serie de avantaje in ceea ce privesteutilitatea tehnica.

Un acoperis verde extensiv pentru orice casa

Datorita caracteristicilor acoperisului verde extensiv, putem sa beneficiem de el pentru orice tip de casa,chiar daca acoprisul este inclinat sau plat. Posibilitatile multiple de amenajare a unei gradini verde extensive mai sunt datorate si plantelor speciale ce nu necesita o ingrijire periodica si nici una intesiva, pur si simplu de cateva ori pe an va trebui sa aveti in vedere ca altfel de plante sa nu se dezvolte involuntar si sa afecteze plantele specifce acestui acoperis verde extesiv. In functie de forma acoperisului, de rezistenta acestuia si de zona in care locuiti se pot face cele mai bune alegeri. In general, specialistii recomanda ierburi perene, anumite plante mici care au si flori sau diferite tipuri de plante ce rezistavariatiilor de temperatura si conditiilor vitrege de clima. In functiile de tipul de acoperis si de ceeace va recomanda specialisti, un acoperis verde extesiv se potriveste pentru orice casa, este estetic si nu necesita conditii speciale de intretinut.

Un avantaj economic cu un acoperis verde extensiv

Se stie foarte bine ca cei care locuiesc la ultimul etaj sau au o casa cu un singur nivel, de obicei se confrunta cu o serie de probleme precum pierderea caldurii sau infiltratiile in tavan. Pentru a evita aceste lucruri ar trebui sa va indreptati spre un acoperis verde extensiv. Pe langa faptul ca veti opri infltratiile si scurgerille, va veti bucura si de o izolare din punct de vedere termic, astfel si factura la energie electrica va fi considerabil mai mica.

Avantajele unui acoperis verde extensiv

Pe langa avantajul pe linie termica si cel cu scurgerile, orice acoperis verde extensiv va mai oferi si protectie din punct de vedere al poluarii fonice din jur. Un alt avantaj este dat de senzatia in care ori de cate ori simti nevoia sa ai la dispozitie un colt de natura, o poti face fara nici o problema, fie urcand pe acoperisul casei, fie urcand pe cel al blocului. Veti oferi protectieintregii case cu ajutorul acestui acoperis verde extensiv si in plus va veti bucura si de o estetica deosebita datorita plantelor.

Cine isidoreste o locuintafara a avea probeme peparte de infitratii de apa si de variatii de temparatura, atunci este indicat sa investeascaintr-un acoperis verde extensiv. Pelanga partea estetica deosebita, va veti maibucura de un aer mai curat, o izolatie fonica si chiar un mediu de relaxare.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.