Chestionarele online, o alternativa la modul de invatare traditional si plictisitor

2 minutes, 3 seconds Read

Chestionarele online reprezinta una dintre cele mai populare modalitati de a invata pentru examenul de permis de conducere. Tot mai multi elevi aleg variantele de testare pe calculator in favoarea celor traditionale.

Modul traditional pentru a invata pentru testul teoretic poate fi un procedeu anevoios, plictisitor, migalos si care nu da intotdeauna rezultatele dorite. Interesul cursantului se poate pierde pe parcurs ce acesta citeste fiecare pagina de curs iar testele fiecarui capitol pot deveni repetitive.

Chestionarele online sunt recomandate atat de instructori cat de soferii profesionisti si dau rezultate impecabile in ceea ce priveste pregatirea cursantilor pentru a trece testul teoretic cu brio.
Modalitatea prin care testele DRPCIV ajuta pe doritorii de carnet este strans legata cu metoda de studiu promovata. Repetarea intrebarilor si a testelor si familiarizare cursantilor cu modul in care se desfasoara examenul oficial are ca rol eliminarea emotiilor si stresului care se poate acumula in timpul examinarii.

Doritorii de permis de conducere pot accesa chestionare DRPCIV de pe orice calculator cu conexiune la internet pentru a-si testa cunostintele de legislatie si conducere a unui vehicul prin intermediul unor intrebari preluate direct din sursele oficiale. Prin aceste metode doritorii de permis se familiarizeaza cu modul in care se desfasoara examenul si astfel nu vor mai fi luati prin surprindere de intrebarile cu raspunsuri multiple sau cele capcana.

Aprofundarea cunostintelor se face prin metode interactive si simplu de folosit. Chestionarele online pun la dispozitia cursantilor liste de intrebari diferite conform categoriei de permis pe care au accesat-o si ofera acestora un timp limita pentru rezolvarea testului.

Vezi si:  Design interior dormitor stil modern casa Bucuresti

Fiecare raspuns este numerotat ca fiind corect sau gresit in functie de varianta aleasa, iar dupa un anumit numar de alegeri gresite testul se opreste automat afisand mesajul respins pe ecran.

Chestionarele online sunt generate automat si aleatoriu, exact ca la examenul oficial, iar doritorii de permis au si optiunea de a alege teste in functie de gradul de dificultate pe care si-l doresc.

Aceste teste computerizate sunt revizuite periodic pentru a asigura o informatie cat mai corecta si actualizata pentru ai ajuta pe doritorii de carnet sa tina pasul cu ultimele modificari aplicate in legislatie.

Spre deosebire de metodele traditionale de parcurgere a legislatiei si regulilor de circulatie, chestionarele online pregatesc cursantii de examen intuitiv, mai putin repetitiv. Variantele multiple de raspuns, timpul limita si intrebarile capcana simuleaza intr-un mod real atmosfera examenului oficial, pentru ca atunci cand cursantul se prezinta la testare acesta sa nu aiba nici un fel de emotii sau indoieli.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.