111

Top 5 universități din România pentru studenți străini

1
3 minutes, 7 seconds Read

111Majoritatea studenților joacă jocuri de noroc cu scopul principal de a câștiga niște bani în plus pe lângă cei primiți de la părinți sau din bursa de studiu, iar unii studenți au căpătat experiență și deja stăpânesc arta jocurilor de noroc și câștigă zilnic sume de bani destul de mari.

Conform experților de la NetBet jocurile de noroc sunt privite ca o formă de divertisment prin care tinerii studenți își petrec timpul împotriva plictiselii sau relaxându-se în perioada sesiunilor de examene din timpul anului universitar. Jocurile de noroc sunt considerate a fi benefice pentru orice student și prietenii lui. Există studenți care se organizează în echipe și astfel joacă și se distrează în același timp.

România este una dintre țările excelente de luat în considerare pentru experiența ta de studiu în străinătate, calificările fiind acceptate în toată Europa datorită faptului că marea majoritate a universităților românești s-au aliniat cu sistemul Bologna.

România oferă studenților străini următoarele:

  • educație de calitate predată de către profesori bine pregătiți într-o varietate de limbi străine
  • taxe de studiu rentabile
  • cazare la prețuri acceptabile
  • trafic de internet foarte rapid

Top 5 universități ordonate după oraș pentru a te ghida exact în caz că te gândești să studiezi în România:

București

ASE – Academia de Studii Economice – București datează din 1913 și acordă prioritate studenților străini, oferind diverse programe de licență și doctorate predate în franceză, engleză și germană. Aproape 22.000 de studenți sunt înscriși în cele 12 facultăți ale acesteia, iar 700 sunt din țări care nu sunt în UE. Universitatea oferă diverse servicii speciale pentru studenții străini, precum orientare în carieră, cazare și servicii medicale. Studenții au ocazia de a urma oricare dintre cele 11 cursuri de limbă, chiar și de limba română, asfel aceștia capătă o experiență educativă mai captivantă.

Brașov

Înființată în 1948, Universitatea Transilvania din Brașov are o înscriere anuală de 20.000 de studenți și 800 de cadre didactice. Universiatea își dezvoltă programele în conformitate cu nevoile pieței muncii pentru a oferi educație, formare și cercetare relevante și aplicabile pe baza conceptelor de dezvoltare durabilă și a cadrelor naționale și europene. Pe lângă română, Universitatea Transilvania din Brașov oferă programe în engleză, germană și franceză.

Iași

Universitatea Alexandru Ioan Cuza datează din 1860 și a fost prima universitate românească care a introdus sistemul Bologna, care asigură comparabilitatea între standardele și calitatea calificărilor din învățământul superior cu alte țări europene.

Universitatea Alexandru Ioan Cuza are mai mult de 23.000 de studenți anual și personal didactic în număr de 745,  dar cel mai important este cooperarea acesteia cu mai mult de 400 de universități din întreaga lume, astfel devenind o universitate cu renume internațional.

Timișoara

Universitatea Politehnica din Timișoara a luat naștere în 1920 și este renumită în Europa Centrală și de Est din punct de vedere tehnic, având un număr de înscrieri de chiar aproape 12.000 de studenți pe fiecare an. Programele de educație oferite sunt în conform cu sistemul Bologna.

Cluj – Napoca

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca creată în 1922 are peste 12.500 de studenți noi în fiecare an. Are un departament special creat pentru relații internaționale și se poate lăuda cu peste 200 de parteneriate cu alte universități din România și nu numai. Educația de calitate superioară la standarde europene plus și accentul pus pe cercetare sunt ușor de remarcat doar intrând pe site-ul universității.

Similar Posts

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.