Joel-Robuchon-Restaurant-photo60173cd368f82-1440x810

Top 7 bucătari cu stele Michelin. Cine este cel mai bun bucătar din lume? 

2 minutes, 41 seconds Read

Joel-Robuchon-Restaurant-photo60173cd368f82-1440x810În lumea gastronomiei sunt mulți chefi excepționali, cunoscuți de o lume întreagă pentru talentul și profesionalismul de care au dat dovadă. Totuși, rămânem cu întrebarea, care ne macină pe toți – cine sunt cei mai buni bucătari chefi din lume?

Află care sunt  starurile din domeniul gastronomiei, premiați cu distinția la care visează toți bucătarii – stelele Michelin.

Chiar dacă stelele Michelin sunt departe de tine, NetBet îți este alături pentru a-ți oferi cele mai bombastice pariuri live, cele mai populare jocuri de cazino online, jocuri speciale, jackpoturi și sloturi, totul pentru a te bucura de cea mai plăcută experiență de casino online. Prin colecția nemărginită de jocuri, distracția îți este garantată. Cu o amplă gamă de bonusuri și promoții,  acesta este site-ul care satisface până și cel mai exigent chef bucătar din lume.

Joël Robuchon -32 stele Michelin

Bucătarul cu cele mai multe stele Michelin din lume, cunoscut și ca Chef of the Century, el ocupă locul întâi printre printre primii 10 bucătari din lume.

Deși a murit pe când avea 28 de stele Michelin, Robuchon a fost bucătarul cu 32 de stele Michelin, specializat în bucătăria franceză și deținând 12 restaurante.

Pe lângă toate astea, lui Robuchon îți plăcea să îndrume tinerii bucătari în arta gastronomiei. Unul din studenții săi a fost chiar Gordon Ramsay.

Vezi si:  Sfaturi pentru epilarea genitala

Alain Ducasse – 21 stele Michelin

Alain este și el printre primii 10 bucătari din lume, cu un success de 21 de stele Michelin.

Alain Ducasse este de asemenea proprietarul a 3 restaurante cu 3 stele Michelin, dar a deschis în total 34 de restaurante în întreaga lume.

Gordon Ramsay – 16 Stars

Nu ai cum să nu-l știi pe cunoscutul bucătar chef Gordon Ramsay. Gordon a devenit faimos prin aparițiile lui la TV, dar și pentru temperamentul lui foarte acid, atunci când vine vorba de gastronomie și tot ce o implică.

Ramsay a fost premiat până acum cu 16 stele Michelin.

Martin Berasategui – 12 stele Michelin

Cel mai bun bucătar spaniol, Martin Berasategui, a colecționat până acum 12 stele Michelin, fiind cunoscut pentru specializarea lui din bucătăria bască.

Martin deține 10 restaurante, din care două sunt hotelui triple cu stele Michelin. Unul dintre acestea este renumitul restaurant Martin Berasategui.

Thomas Keller – 10 stele Michelin

Chef bucătarul american Thomas Keller deține 10 stele Michelin. Cunoscut pentru standardele sale foarte ridicate și exigente, Thomas se califică în categorial top 10 cei mai buni bucătari din lume.

Cel mai cunoscut restaurant al sau este The French Laundry.

Anne Sophie Pic – 8 stele Michelin

Cunoscută ca și cea mai bună bucătar chef femeie, Anne Sophie deține 8 stele Michelin.

În anul 2007 a câștigat pentru restaurantul ei 3 stele Michelin, devenind astfel a 4-a bucătar chef femeie din lume.

Carme Ruscalleda – 7 stele Michelin

Considerată una dintre doamnele gastronomiei și cea mai bună bucătar chef din lume, Carme a primit până acum 7 stele Michelin.

Vezi si:  Sfaturi pentru a avea un concediu de familie cu adevărat reusit

Pentru a afla întreaga listă a celor mai renumiți bucătari chefi din lume, premiați cu stele Michelin intră aici.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.