Cele mai bune sporturi pentru a elimina celulita

author
1 minute, 29 seconds Read

Sportul este cea mai buna modalitate de a elimina celulita. Dar oare care tip de sport este cel mai eficient? Exista anumite tipuri de sport mai eficiente ca altele pentru a elimina usor neplacuta si nesuferita celulita? Vei afla in cele ce urmeaza.

Joggingul, o idee foarte buna pentru a elimina celulita. Pentru a elimina celulita, trebuie sa elimini grasimile. Deci nu ai cum sa treci cu vederea anumite sporturi de anduranta precum joggingul. Cu cat alergi mai mult, cu atat grasimile se ard mai repede. Secretul este sa alergi mult timp, dar la un ritm relativ lent.

Inotul, un sport anti-celulita eficient. Inotul este si el un excelent exercitiu de anduranta care este si foarte bland cu articulatiile. Iti permite sa lucrezi muschii fesieri si coapsele. Inotul este si el deci un aliat de pret contra celulitei.

Ciclismul este si el un sport eficient contra celulitei. Ideal pentru genunchii mai fragili, ciclismul este si el cea mai buna idee atunci cand vrei sa iti afinezi coapsele.

HIIT, cea mai buna arma cardio pentru a combate celulita. HIIT este cea mai buna solutie pentru a solicita muschii si a arde un maximum de calorii.

Este o metoda de antrenament care consta in inlantuirea de exercitii de mica si mare intensitate timp de 30-45 de minute maximum. Iar dupa ce antrenamentul este gata, mai continui sa arzi calorii. Este ceea ce se numeste afterburn effect.

Aqyagym si aquabiking, cele mai bune contra celulitei si ele. Celulita apoasa, care este consecinta unei proaste circulatii a sangelui si care provoaca retentia de apa va fi eliminata cu ajutorul lor. Se va stimula circulatia pentru a se evita stocarea de grasimi in zonele rebele. Sunt sporturi cardio prin excelenta care ard foarte bine grasimile. In plus iti vei lucra foarte bine muschii.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.