libris pentru scoala

Manuale scolare Libris: oferta completa

author
1 minute, 57 seconds Read

Stim ca sunteti parinti responsabili, stim ca vreti ce e mai bun pentru copiii dumneavoastra, stim ca puneti pret pe educatie, stim ca inceperea scolii inseamna alergatura si stres.

Nu mai e cazul sa fiti agitati: pe Libris.ro, cea mai mare librarie online din Romania, gasiti tot ce va trebuie pentu un nou inceput de scoala.

libris pentru scoala

Gazduim toate editurile care publica manuale si carte scolara. Avem toate manualele cerute. Oferta noastra este completa.

In plus, dispuneti de o reducere de pana la 22% (pentru cartea prescolara sau pentru clasa zero chiar de pana la 30%!)! Adaugati aici si obiceiul nostru de a premia loialitatea: clientii Libris.ro au parte de transport gratuit pentru orice comanda, indiferent de valoarea ei si indiferent unde locuiti pe intinsul Romaniei! Livrarea se va face prompt, prin curier rapid.

Pe Libris.ro nu veti gasi doar carte prescolara, manualele ciclului primar, gimnazial sau liceal, ci si tot ce aveti nevoie pentru o educatie in acord cu provocarile lumii de azi! Invatatorii si profesorii, dupa cerintele curriculare, vor fi satisfacuti de ce veti achizitiona de pe Libris.ro! Produsele de aici vor fi un sprijin pentru munca lor si pentru asigurarea unei receptivitati mai bune din partea copiilor dumneavoastra.

Va punem la dispozitie cele mai cautate manuale: manualele Fiebel, Teora, Corint, Aramis, manualele Humanitas (cautate mai ales pentru ciclul gimnazial) sau manualele editurii Ana (uzitate cu preponderenta la clasele mici). La ele adaugam si o serie de instrumente auxiliare: caiete de lucru, jocuri didactice, fise de lucru, culegeri, memoratoare, atlase, antologii de texte, carti de teste si de sinteza, analize si sinteze literare si ghiduri pentru pregatirea examenelor de orice fel. Odata ce exigentele cresc, la clasele mai mari si/sau la liceu va fi nevoie de enciclopedii si dictionare.

Vezi si:  Tipuri de caiete si costructia lor

Gasiti la noi si aceste lucruri.

Spre exemplu numai la dictionare avem peste cincisprezece tipuri: dictionare explicative (DEX), de sinonime, de omonime, de antonime, paronime, ortografice, de cuvinte polisemantice, de ghicitori, de pleonasme, de citate si locutiuni, de proverbe si de neologisme, de arta, de personaje literare, de filosofie, de psihologie, de sociologie, de religie si mitologie, de civilizatie greaca, romana, musulmana s.a.m.d..

Orice aveti nevoie pentru educatie, pentru o cultura generala consistenta, dar si pentru performanta culturala puteti gasi pe Libris.ro! Pentru noi conteaza educatia si cultura pentru ca avem “Respect pentru oameni si carti”!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.