parchet stratificat

Parchet stratificat de calitate superioara de la Bilavio

author
2 minutes, 29 seconds Read

parchet stratificat

Tipul de parchet stratificat reprezinta solutia ideala si ieftina de amenajare a oricarui interior in functie de preferintele proprietarilor. Bilavio pune la dispozitie o gama variata de diferite tipuri de pardoseli din lemn care se vor integra perfect in caminul dumneavostra. Modelele de parchet stratificat ajuta la imbunatatirea aspectului locuinteti dumneavostra datorita sistemului clic care il au in dotare.

Asadar, puteti sa beneficiati de efectul pe care il ofera lemnul la preturi avantajoase pentru fiecare buzunar prin intermediul Bilavio. Echipa firmei este gata sa va vina in ajutor cu punerea la dispozitie a celor mai bune produse pentru casa dumneavostra si cu montarea unui parchet perfect care nu va va dezamagi niciodata.

Parchet stratificat durabil de la Bilavio

Tipul de parchet stratificat reprezinta cea mai buna alegere de amenajare a locuintei dumneavostra. Acesta pardoseala a aparut ca o minunata alternativa pentru parchetul masiv. Pentru evitarea problemelor aparute in timp din cauza rosturilor inestetice au aparut tehnologii avansate ce folosesc materiale naturale din lemn.

Tipul de parchet stratificat  este fabricat din doua straturi de lemn de inalta calitate si fibre prelucrate lateral pentru ca rezultatul sa fie unul perfect. Stratul superior al parchetului are scopul de a oferi un aspect placut intregii camere, fiind conceput dintr-un placaj de lemn care ofera rezistenta ridicata la diversi factori exteriori. Acest tip de parchet este rezistent la temperaturi ridicate, la umiditate si la dilatare.

Asadar, acest parchet stratificat confera incaperii un aspect elegant si modern. Dupa mai multi ani de utilizare, parchetul poate fi slefuit si lacuit pentru a se mai folosi o perioada lunga de timp. Parchetul stratificat este fabricat din lemn uscat, asigurand o stabilitate sporita. Parchetul stratificat este mult mai rezistent la zgarieturi si la umiditate decat parchetul din lemn masiv.

Vezi si:  Cum intretii o saltea de pat?

Parchet stratificat care ofera rezultate

Bilavio pune spre vanzare parchet stratificat de caliate superioara si la preturi avantajoase pentru fiecare buzunar. Alegerea acestui tip de parchet este una avantajoasa datorita rezistentei pe care o ofera. Grosimea parchetului este destul de mare, fiind alcatuit din doua parti care are scopul de a suporta diversii factori externi. Daca apar unele zgarieturi sau defecte, acest tip de parchet stratificat suporta inlocuirea zonei sau refinisarea sa si imediat va capata aspectul sau initial.

De asemena, Bilavio pune spre vanzare si parchet stratificat din trei straturi. Reprezinta solutia ideala prin grosimea sa si prezenta izolatiei termice. Astfel, toti membrii familiei vor beneficia de confortul pe care il ofera acest tip de parchet. In compozitia parchetului cu trei straturi exista un prim strat care este conceput din lemn cu variate tipuri de esente si cu o grosime mare. Ultimele doua straturi sunt alcatuite din esente rasinoase, care ii ofera rezistenta de care are nevoie o podea.

Achizitionarea de parchet stratificat de calitate prin Bilavio

Tipul de parchet stratificat existent in gama de produse Bilavio este rezistent si se bazeaza pe un raport calitate – pret avatajos pentru fiecare buzunar. Asadar, firma Bilavio va asteapta cu informatii suplimentare si comenzi realizate online in orice moment.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.