Recomandari pentru un web design excelent, creare site de succes.

author
2 minutes, 43 seconds Read

Daca site-ul a fost construit de un designer web bun, va fi cu siguranta un site foarte frumos. Un web design eficient poate separa cu succes site-ul dumneavoastra de cele mediocre. Cunoastintele sunt esentiale pentru a crea un design deosebit.  Speram ca urmatoarele sfaturi sa va ajute pentru crearea noului web design al site-ului dumneavoastra.

De retinut! Daca utilizati tag-uri meta irelevante, in loc de etichete care descriu continutul site-ul dumneavoastra,  motoarele de cautare (Google, Yahoo, Bing, etc) vor clasifica site-ul in mod incorect. Daca utilizati cuvintele cheie corespunzatoare si acordati atentie  meta-urilor pentru site-ul dumneavoastra, sunt cruciale pentru a atrage mai mult trafic. Va recomandam sa apelati la un specialist in optimizare site pentru aceasta etapa. Meta tag-uri de calitate va ajuta motoarele de cautare index sa prezinte site-ul  cat mai multor utilizatori.

Adaugati-va adresa de email la newsletter-ul site-urilor si blogurilor de specialitate pentru a fi mereu la curent cu  noile tendinte in domeniul de web design. In felul acesta, veti gasi inspiratie mai usor, si sfaturi utile in domeniul de creare si realizare site.

Sloganul site-ului va fi cat mai clar si vizibil. Nu neglijati acest aspect.

Nu umpleti intreaga pagina cu continut. Daca utilizati intreg spatiul disponibil, rezultatul poate fi un site foarte aglomerat.  Lasand un pic de spatiu va face vizitarea paginii o placere.

Schitati sau desenati aspectul site-ului inainte de a incepe sa-l dezvoltati, iar colegii si prietenii pot comenta, oferind sfaturi cu privire la ce sa adaugati sau sa inlaturati.

Totodata, clientul va fi probabil mult mai interesat de continut decat de aspectul paginii.  Pastrati paginile cat mai simple, dar includeti informatii si fotografii, care vor ajuta vizitatorii sa inteleaga ceea ce se comunica.

Vezi si:  Cum alegi uleiul de motor potrivit pentru masina ta?

Este indicat ca site-ul sa includa o zona in care vizitatorii pot oferi un feedback, pozitiv sau negativ.  Va ajuta enorm.

Culorile trebuie sa fie complemetare, sa se potriveasca. Textul dvs. trebuie sa fie usor de citit si sa nu dispara in fundal. Citirea textului de culoare inchisa pe fundaluri deschise este mai simpla decat contrariul. Rugati pe cineva sa se uite la schemele de culori pentru a va asigura ca site-ul arata corespunzator.

Este indicat sa incepeti prin realizare site de dimensiuni mai mici, mai simple.

Invatarea Java, PHP, MySQL, si alte platforme va ajuta pe parcurs. Indiferent daca doriti sa creati site-uri web pentru dvs. sau pentru altii, fiind calificati in mai multe zone va ajuta in a crea un design bun.

Nu veti crea site-ul perfect dar faceti tot posibilul sa ajungeti la un rezultat corespunzator, asigurati-va ca este potrivit si realizat la cel mai inalt nivel, cu un design profesional.

Nu adaugati nici un pop-up pe site. In timp ce tot felul de anunturi pop-up va pot ajuta pentru a genera un venit de la site-ul dvs. ele sunt, de asemenea, de natura sa impiedice vizitatori. In cazul in care vizitatorii devin suficient de frustrati din cauza acestor pop-up-uri, acestia pot parasi definitiv site-ul dumneavoastra.

Asigurati-va ca ati verificat toate link-urile, pentru a le descoperi pe cele nefunctionale. Cel mai bun moment pentru a face acest lucru este chiar inainte de a instala site-ul pe FTP server. Daca doriti sa preveniti  orice problema, ar trebui sa verificati cu regularitate link-urile.

Nu exagerati prin acceptarea prea multor reclame pe site-ul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.