Cele mai romantice 10 flori de Valentine’s Day

Ziua îndrăgostiților se apropie și celebrarea ei este imposibilă fără să dăruiești o floare. Dacă te-ai plictisit să oferi trandafiri roșii în fiecare an și vrei să te orientezi către ceva diferit dar romantic în același timp, atunci poți alege o floare din clasamentul de mai jos. Am realizat acest top consultând o florărie online și ținînd cont de preferințele cumpărătorilor pe plan mondial.

1. Pe primul loc se află evident trandafirul roșu, floare care de fapt simbolizează Valentine’s Day. Trandafirul este cea mai bine vândută floare din lume, se găsește tot timpul anului și este apreciată în toate țările. Dezavantajul său, pe lângă ceea ce am amintit deja, anume că este o floare clasică, constă în faptul că prețul crește odată cu apropierea zilei de 14 februarie.

2. Laleaua este o floare nobilă care simbolizează de asemenea dragostea. Se pot realiza aranjamente fascinante cu lalele strălucitoare, indiferent de culoare. Această floare, care continuă să crească după ce este pusă în vază, se află pe locul trei în topul celor mai bine vândute flori în Olanda.

3. Crizantema, simbol al dragostei, inocenței și purității, se potrivește foarte bine alături de trandafiri sau de orhidee. Este totodată o floare ieftină, potrivită pentru orice buzunar.

4. Garoafa este poate cea mai populară floare din lume. Ea rezistă foarte bine timp îndelungat (până la trei săptămâni).

5. Floarea soarelui semnifică loialitate și este una din cele mai obișnuite flori în America de Nord, fiind vândută în cantități mari de Sf. Valentin. La noi, chiar dacă sezonul ei nu este în luna februarie, puteți încerca să o căutați și cu siguranță veți face o impresie foarte plăcută dacă veți surprinde persoana iubită cu un buchet strălucitor!

Vezi si:  Avantajele acoperisului din metal

6. Irisul este o alternativă pentru cei care s-au săturat de trandafiri și garoafe. Este o floare care inspiră prin sensibilitate.

7. Orhideea nu putea lipsi din acest clasament. Este o floare care seduce și reprezintă un cadou prețios.

8. Liliacul este o floare superbă dar scumpă la început de an, deoarece este în extra-sezon.

9. Crinul simbolizează atât noblețea cât și iubirea și, în funcție de culoare, poate reprezenta o alegere excelentă. Un buchet de crini albi care să exprime puritatea sufletească este cadoul potrivit pentru cei care vor să iasă din tipar.

10. Flori simple, cunoscute și sub numele de „flori sălbatice” – se găsesc mai rar dar tocmai de aceea reprezintă o alternativă interesantă de Valentine’s Day. Există mii de asemenea specii pe care florăriile le vând și puteți căuta un buchet asortat care să debordeze de simplitate și prospețime.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.