Hotelierii din Predeal sunt in culmea fericirii!!

Odata cu sosirea zapezii cei mai fericiti dintre romanii sunt hotelierii din statiunea Predeal, dar nu numai, cei din toate statiunile montane mai exact. Acestia au avut parte de cel mai prost sezon de iarna din ultimii ani si multi dintre ei s-au declarat falimentati sau pur si simplu indatorati din cauza faptului ca au investit foarte mult in unitatile de cazare iar turistii au intarziat sa apara din cauza vremii calduroase si mai ales din cauza ca nu au existat conditii pentru practicarea sporturilor de iarna pe partiile din tara.

Tarifele de cazare Predeal cat si cele ale statiunilor vecine au scazut foarte mult in ultimul timp , proprietarii sperand ca turistii sa vina la munte macar in weekend pentru a se bucura de aer curat si liniste. Iata ca dorinta le-a fost indeplinita iar zapada a acoperit toata tara. Rezervarile merg foarte bine iar turistii romani abea asteapta sa ajunga pe partiile si in statiunile de pe Valea Prahovei pentru a se bucura de vremea rece de afara.

Statiunea Predeal este o locatie deosebita mai ales in sezonul rece. Patura alba ce se asterne desupra orasului , aerul curat de munte si peisajele pe care le puteti vedea aici fac tot deliciul sejurului.  Nu lipsesc insa nici restaurantele bune in zona care servesc mancaruri traditionale specific zonei pe langa meniul obsnuit regasit in restaurante, centrele de agreement unde va puteti petrece timpul liber sau drumetiile prin munti organizate ce va ofera experiente unice.

Pentru a profita de cele mai bune tarife din zona grabiti-va sa accesati site-urile de promovare turisica si sa va alegeti dintre sutele de oferte expuse acolo locatia potrivita pentru dumneavoastra. In aceasta perioada puteti gasii cazare la tariful de 80 lei/noapte/camera dubla. Haideti la munte pentru a va bucura de zapada, liniste si aer curat!!!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.