sticla sablata

Sticla sablata de la Herra Design

author
2 minutes, 32 seconds Read

sticla sablata

Realizarea de sticla sablata este un procedeu ieftin, care da un aspect inghetat si este foarte folositoare pentru a decora un perete care desparte doua incaperi, un geam care are o priveliste nu tocmai placuta, insertia in vitrine si usi si foaia de usa fabricata din sticla securizata. Cu ajutorul decoratiilor, locuinta va capata un aspect placut si modern. Executia lor este scurta si pot fi fabricate cu cele mai vaiate modele.

Caracteristicile sticlei sablate

Procedeul de sablare reprezinta metoda de finisare prin suflare abraziva a diferitelor suprafete de piatra, metal sau un alt gen de materiale dure si rigide. Astfel, se obtine sticla sablatacu un aspect mat. Ea are un aspect inghetat, iar obtinerea aspectului mat se realizeaza prin suflarea de nisip la presiuni variate pe suprafata sticlei. In fuctie de preferintele si dorintele clientilor, sticla sablata poate fi fabricata ca usor mata, complet mata, uniforma ori sablata pe anumite zone pentru a realiza un model.

Materialul care se sufla pe sticla sablata este in principat nisipul, insa pe pot utiliza si altele ca materialele metalice, cum ar fi: fonta dura, bronz sau alice din otel dur. De asemenea, exista materiale puse spre fabricatie, precum: materialele nemetalice: nisipul de olivie, zirconiul sau nisipul de granat. O alta clasificare a materialelor ar fi cele nemetalice artificiale, ca: zgura de cupru, zgura de perle ceramice sau zgura de fier. Un ultim tip de materiale, ar fi: bucatile fine ale cojilor de cocos sau perlele de nailon.Sticla sablata se utilizeaza la instalarea paravanelor, pentru a infrumuseta geamurile prin diverse modele, pentru a infrumuseta usile, pentru ridicarea peretilor separatori dintre diferitele birouri sau pote fi de mare ajutor atunci cand se construiesc cabine de dus moderne.

Vezi si:  Un Administrator de bloc modern

Clasificarea sticlei sablate

Sticla sablata poate fi clasificata in tipul de sablare sablata cu model color in care foaia de sticla poate avea model color ori se poate sabla in totalitate. Clientul are obtiunea de a alege dintre tipurile de design floral, geometric sau antic care ofera noi perspective in satisfacerea si bine dispunerea beneficiarului.

Un alt tip o reprezinta sablarea sablata cu o parte pictata, care poate fi amplasata in locuinte, spatii comerciale, birouri sau paravane de sticla. Un avantaj al genului de sticla pictat este reprezentat de capacitatea depatrundere ridicata a luminii in interiorul camerei.

O ultima clasificare este reprezentata de sticla sablata cu un model necolor care poate fi executata pentru locuinte, birouri, tavane lumionoase, sali de conferinta, balustrade, oglinzi sau blaturi de masa. Ea poate fi folosita pentru a decora geamurile cladirilor, a usilor exterioare si interioare sau a usilor mobilierului. Astfel, sticla sablata este foarte dorita, deoarece are durabilitata indelungata, ofera locuintelor un aspect placut si modern, exista diferite modele si este un material care rezista la actiunea diversilor factori ai mediului inconjurator.

Herra Design.ro este alcatuita dintr-o echipa de specialisti cu experienta vasta in domeniu, iar portofoliul acestei firme va intareste decizia de a apela cu incredere in orice moment spre comandarea de produse de calitate. Herra Design pune la dispozitie sticla sablata potrivita cu stilul locuintei dumneavoastra.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.