4 filme de vazut care se regasesc in programul cinema Pitesti Mall

author
1 minute, 41 seconds Read

Programul Cinematografului din Pitesti mall este, inca de la inaugurarea acestuia, foarte variat si cuprinde ultimele noutati cinematografice. Si cum decernarea premiilor Oscar se apropie cu pasi repezi, difuzarea filmelor ce vor participa in acest an a devenit un must have pentru toate salile de cinematograf care se respecta.

Iata 4 filme pe care nu trebuie sa le ratezi in acest an si care sunt prezente si in programul de cinema din Pitesti Mall:

          1.Martianul

Ramas singur pe Marte in urma unei misiuni care s-a sfarsit tragic, astronautul Mark Watney este pus in situatia de a supravietui conditiilor ostile si de a-si procura singur hrana astfel incat sa subziste acestora. Personajul principal este interpretat de Matt Damon, iar filmul poarta semnatura regizorala a lui Ridley Scott.

the-martian-221170l
Un film bun de vazut – The Martian

2.Super Chef

Adam Jones este un bucatar desavarsit, cu doua stele Michelin si pe cale sa o capete si pe cea de-a treia. Personajul interpretat de Bradley Cooper are insa nevoie de mult ajutor pentru a obtine aceasta distinctie, cu atat mai mult cu cat viata lui personala este un adevarat dezastru.

burnt-851322l-imagine
Super Chef

3.Gangsteri de legenda

Reggie si Ronnie Kray sunt unii dintre cei mai de notorietate gangsteri ai anilor ’60 din Londra. Acestia au pus bazele unui adevarat imperiu al ilegalitatii si sunt dispusi sa se alieze chiar si cu gangsterii americani pentru a-si elimina concurenta britanica.

legend-227095l-210x300
Gangasteri de Legenda

          4.Afaceri murdare

Kevin Bacon si Johnny Depp sunt doar doi dintre super actorii prezenti in acest film inclus in programul cinematografului din Pitesti Mall. Actiunea, stabilita in anii ’70, ii prezinta pe agentul FBI John Connolly si pe unul dintre cei mai temuti gangster ai momentului, James Bulger, colaborand pentru a inlatura mafia italiana prezenta in Boston.

Vezi si:  Sfaturi utile in bucatarie de la cei mai faimosi bucatari

Bineinteles ca personajul care are cel mai mult de castigat din aceasta alianta este chiar gangsterul, care a devenit ulterior unul dintre cei mai temuti criminali din zona.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.