Carmen Dan sustine ca Viorica Dancila vrea atentie

Carmen Dan sustine ca Viorica Dancila vrea atentie

author
1 minute, 56 seconds Read

Carmen Dan sustine ca Viorica Dancila vrea atentieViorica Dancila a primit o replica destul de dura cu privire la dezvaluirile pe care le-a facut. Aceasta a mentionat in cartea ei conflictele interne din PSD, atunci cand ea a ramas la carma dupa arestarea lui Liviu Dragnea. Vezi mai multe stiri din politica pe urmatorul link https://ponturifierbinti.com/politica-interna .

  Descopera ce a dezvalui Viorica Dancila in renumite sa carte

Dancila a mentionat in cartea sa ca Dan Carmen a cerut indepartarea bannerelor in care aparea fostul candidat la prezidentiale. „Nu a existat un asemenea episod. Nu știu de unde, în ce fel, dar doamna Dăncilă are o dorință exagerată de a întoarce adevărul în favoarea propriei perspective”, a spus Carmen Dan.

Carmen Dan spune ca este vorba despre un moment de la 3 – 4 luni de la alegerile prezidentiale din anul 2019 atunci cand a cerut sa fie date jos afisele electorale din judetul Teleorman.

„A fost o singură discuție, la o ședință a organizației Videle, la 3 – 4 luni de la alegerile prezidențiale, deci după terminarea campaniei electorale, când am spus că da, putem da jos afișele cu candidatul nostru la prezidențiale din interiorul organizației. De aici până la a da jos bannerele, nici vorbă de așa ceva. Nici măcar nu eu am provocat discuția. Sediul plătit de Carmen Dan, cu utilități plătite de Carmen Dan, ne pregăteam pentru locale, era normal să dăm jos afișele”, a mai spus Carmen Dan.

Carmen Dan a mai spus si care este motivul pentru care Viorica Dancila a venit cu astfel de reprosuri dupa doi ani dupa prezidentiale „Mă întreb și eu. Dacă avea ceva de spus, trebuia să o facă atunci. Eu cred că nu-și dorește decât atenție. E greu când ai impresia că te pricepi la toate și că toate funcțiile pe care le-a obținut nemeritat te reprezintă. Să nu uite că Liviu Dragnea a făcut-o premier”a spus aceasta.

Vezi si:  Automatizarile industriale - necesitate sau trend

„Am reușit să o cunosc în perioada în care am colaborat, în locul domniei sale aș fi rezervată și atentă. Nu face bine partidului, dacă tot pretinde că este social-democrată, așa cum o tot spune. Repet, eu cred că duce lipsă de atenție”, a mai spus fostul ministru de interne.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.